A kávézás aranyfoka

Már idehaza is elérhető a kávézás aranymércéjének számító francia topmárka, a L’OR.

Prémium minőségű, különleges pörkölésű kávévariánsok aromazáró alumíniumkapszula-csomagolásban, emellett egyedi kávékapszula-fülbevalók és -nyakláncok is készültek, amelyekkel a közeljövőben több divateseményen is találkozhatunk.

A francia gasztronómia és kultúra elengedhetetlen része a kávé: megtestesíti azt a hétköznapi luxust, amelyhez a franciák értenek igazán. A prémium minőségű francia termék a kávézási élmény egészen új szintjére repíti a fogyasztóját.

„Nagyon örülünk, hogy végre a hazai közönségnek is bemutathatjuk a L’OR kávékapszulákat, amelyek kiváló termőterületekről származó, különleges aromájú kávét rejtenek magukban. A magas hőmérsékleten elvégzett pörkölési eljárásnak is köszönhető ezek a kávék egyedülálló ízkaraktere, és a borostyánbarna, lágy krémréteg, amely a lefőzés után megkoronázza az élményt.” – hangsúlyozza Timkó-Lautner Zsófia, a francia terméket bevezető Jacobs Douwe Egberts Hu Zrt. márkamenedzsere.

E márkatermékek már elérhetők a nagyobb kiskereskedelmi áruházláncokban, a kapszulák a Nespresso®* kávéfőzőkbe illeszkednek. A piacra lépés alkalmából különleges designer kávékapszulaékszer-kollekció is készült. A fiatal tervezőt, Zentai Emesét kérték fel a francia kávé ihlette fülbevalók és nyakláncok elkészítésére, melyek nemcsak megjelenésükben mutatják be a márkát, hanem maguk a kapszulák is felhasználásra kerültek a kialakításuknál. „Mindig alumíniummal dolgozom, ugyanakkor gyakran társítom valamilyen egészen más anyaggal. Összedolgoztam már korábban agyaggal, dekorgumival, bőrrel, füstfóliával és most először alumínium kávékapszulával is. A nyaklánc és a fülbevaló is teljes egészében kézzel készült: vágott, hajlított, csiszolt alumínium szolgáltatta az alapot, amelyet formára vágott, kalapált kapuszlával dolgoztam egybe és arany füstfóliával díszítettem” – mondja a tervező.

Az ékszerekkel és L’OR kóstolóval a közeljövőben több divateseményen, valamint a következő hónapokban országosan több bevásárlóközpontban is találkozhatunk.

Forrás: Vendég


Sonkafőzésnél  hallgassunk Bíró Lajosra!

Sonkafőzésnél hallgassunk Bíró Lajosra!  

Így nem lesz kemény és íztelen a húsvéti sonka.
Újra magyar lesz a Boci csoki és a Melba kocka

Újra magyar lesz a Boci csoki és a Melba kocka 

Megvásárolja a Boci, a Melba és a Párizsi kocka védjegyeit a Cerbona a Nestlétől.
Több mint száz nemzetközi borszakértő a hazai boros csúcstalálkozón

Több mint száz nemzetközi borszakértő a hazai boros csúcstalálkozón 

Több mint száz külföldi szakember ismerkedhet a magyar borral az idei Hungarian Wine Summit nemzetközi szakmai csúcstalálkozón.
Siemens-innováció:  ételmaradékból meleg víz

Siemens-innováció: ételmaradékból meleg víz 

A cég támogatásával valósul meg a hulladékból energiát előállító zöld megoldás.
Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában

Délutánba nyúló reggeli egy luxusszállodában 

A Matild Palace-ban jellegzetes helyi finomságokat és a nemzetközi villásreggeli-klasszikusokat kóstolhatunk.
Borok a húsvéti sonka mellé

Borok a húsvéti sonka mellé 

A legmeghatározóbb fogás az ünnep során a húsvéti sonka, de megválasztani mellé a megfelelő bort.
Két magyar pezsgő a világelitben

Két magyar pezsgő a világelitben 

Az egyik exkluzív termék, kizárólag a Michelin-csillagos Babel Budapest étterem számára készült.
Ünnepel a Balatoni Kör

Ünnepel a Balatoni Kör 

Tíz éves születésnapját ünnepli a Balaton közepén, egy hajón megalakult társaság.
Sakura ünnep a fedélzeten

Sakura ünnep a fedélzeten 

Az Emirates különleges tradicionális japán fogásokkal idézi meg a szigetország cseresznyefa virágzásához kapcsolódó hagyományait.
Vasárnap megnyílik a SÜTIUTCA

Vasárnap megnyílik a SÜTIUTCA 

A Csányi utcában 12 kültéri installációban mutatják be a kortárs zsidó kulturális és gasztronómiai életet.

Interjú

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.
„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet”

„Egy B2B vásárt részesítenénk előnyben, ahol a szakmai tapasztalatcsere venné át a főszerepet” 

 Molnár Judittal, a Magyar Utazási Irodák Szövetsége (MUISZ) elnökével beszélgettünk.
Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról

Történetek a Várból: végre nem hajtott végrehajtásról, kitiltott turistabuszok behajtásáról 

Sokak előtt ismert a Ruszwurm Cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós és a Budavári Önkormányzat jelenlegi vezetője, Váradiné Naszályi Márta polgármester között zajló vita. Erről és a turistabuszok ügyéről is beszélgettünk.