hirdetés
hirdetés

A legjobbat a legjobbaknak

Luxusajánlatait mutatta be néhány napja Budapesten a DERTOUR, valamint kilenc luxusüdülést kínáló szállodalánc képviselője a legaktívabban értékesítő 25 hazai iroda munkatársainak.
hirdetés

A road-show érinti Prágát, Bécset, Pozsonyt, Szófiát, Belgrádot és Bukarestet. A meghívottak megismerhették a One&Only Resorts, a The Palm (Dubai), a Paradise Island (Bahamák), az Oriental Hotel Group, a Thanos Hotels, a Blue Palace Luxury Collection Resort & Spa, a Shangri-La Hotels, a Sun Resorts, a Lobster Experience valamint a Frégate Island (Seychelles) egyedi kínálatát. Az irodák informatívnak találták a workshopot, ahol személyes tárgyalásokra is sor került.

A DERTOUR két katalógusban adja közre Deluxe ajánlatait: az egyik európai, a másik távolabbi földrészek luxusszálláshelyeit tartalmazza. A katalógusokban szereplő minden szálloda öt- vagy hatcsillagos. Az utasok minden különleges igényét igyekeznek kielégíteni, vonatkozzon az a transzferre, az ellátásra vagy a szobabelsőre. A luxuskörülmények mellett kulináris élményeket, vitorlás túrákat és golfüdüléseket is kínál a két katalógus.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk