hirdetés
hirdetés

A legszebb fotók és a legjobb sztorik a Fehérvár Travel utasaitól

A cég fennállásának 20. évfordulója kapcsán fotókönyvet jelentetett meg, mely nem más, mint egy válogatás utasaik legszebb fényképeiből.

hirdetés

1997-ben, az első katalógusukban hirdették meg először a fotópályázatukat. Az évek során csak digitális felvételekből több mint 30 ezer érkezett be, ezeket kezdettől fogva rendszerezve tárolták és minden egyes katalógusba jutott jó néhány az utasok fotóiból.

A fotókönyv borítója
A fotókönyv borítója


A 200 oldalas kiadványban összesen 137 utas 198 képe szerepel. A válogatásnál – a nyomdai követelményeknek megfelelő minőségen kívül – figyeltek arra, hogy minél több programjukról és minél több utasuktól kerüljenek be felvételek.

A fotókönyv „A világ a Fehérvár Travellel” címet kapta és bárki által megvásárolható. A cégnek azonban nem a bevételszerzés a célja, kizárólag utasaik és az utazni vágyók kedvére készítették el a kiadványt. Ezért a könyvek eladásából származó hasznot jótékony célra fordítják.

Szintén a huszadik évforduló kapcsán a cég játékra hívta utasait, és pályázatot hirdetett „Keressük a legjobb utassztorikat” címmel. A felhívásra rengeteg írás érkezett. Ezekben a szerzők megosztották azokat a humoros, olykor megható és megindító, vagy éppen új barátságok születéséről, meglepő találkozásokról szóló pillanataikat, melyeket átéltek, és végül ezek tették igazán emlékezetessé utazásaikat. A legjobbnak ítélt történetek írói díjazásban részesültek. A 3 győztes és további 11 utas történetét a Fehérvár Travel a honlapján tette közzé, mely ide kattintva érhető el.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol az idei Utazás kiállításról?

Kiadónk társoldalai