A lehetetlenre néhány percet várni kell

Új elemmel gazdagodott a Kempinski Hotel Corvinus minőségi cateringet nyújtó palettája: mostantól olyan felkészültséggel telepítik ki The Kitchen Caters elnevezésű egységüket, mintha a bisztrójuk teljes konyháját, infrastruktúráját összecsomagolnák és vinnék magukkal.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

 Az új felfogásban összeállított vendéglátóipari szolgáltatás célja, hogy gyakorlatilag testre szabott szolgáltatást produkáljanak külső helyszínen – amely lehet esküvő, üzleti program vagy családi rendezvény.

 Az ötletet a megvalósításhoz tulajdonképpen az a 400 fős indiai esküvő adta, amit Budapesten tartott tavaly az ifjú pár – teljes három napon át. Volt ezalatt minden: fogadás a népes esküvői seregnek fent, a Várban, valamint Pesten, a Néprajzi Múzeum termeiben és más helyszíneken a városban. Amikor a Vár-beli mulatság alatt leszakadt az ég, a Kempinskis cateringesek seperc alatt összepakolták a teljes kitelepülést, és a násznéppel együtt a szállodába beköltöztették  – ott folytatódhatott gond nélkül a mulatság.

 Nos, mostantól tehát, lehet bárki a catering vendégei közül bármire érzékeny, kérhetnek extra dolgokat a megrendelők akár a program ideje alatt – a The Kitchen Caters csapatánál bármilyen kérést megoldanak, mert gyakorlatilag minden a keze ügyükben van. Ha kell, saját csapattal és saját cateringes séfjükkel dolgoznak, ha arra van igény – hoznak a programra vendégséfet is.

 „Célunk egyértelmű és nagyon is ambíciózus: legfrissebb, kizárólag minőségi alapanyagokból készült széles választékot kínálunk Magyarországon egyedülálló catering megoldással”, mondja új szolgáltatásukról a ház igazgatója, Stephan Interthal.

 

 

Forrás: Vendég & Hotel


Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek

Jelentős segítség érkezik állami szintről a bajba jutott visegrádi hotelnek 

A súlyos mértékű tűzkárt szenvedett, több mint 100 főt foglalkoztató, 4 csillagos szálloda Hotel Silvanus helyreállításához az MTÜ 60 millió forinttal járul hozzá.
Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak

Tarcalon találkoztak a magyar kastélyszállodások, hamarosan Olaszországba indulnak 

A kastélyszállodások Tarcalon, az Andrássy Kúriában tartották éves közgyűlésüket április 15-én, hétfőn.
Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand

Bemutatkozott a BOTANIQ Collection prémium turisztikai brand 

Igencsak látványos rendezvény keretében, április 11-én, a Pesti Vigadóban debütált az új brand. Ahol az is kiderült, mit rejtenek a "titkos kertek"?
Díjeső a TRIBE budapesti tagjának

Díjeső a TRIBE budapesti tagjának  

Három kategóriában is díjazták a WING által fejlesztett TRIBE Hotel Budapest Stadiumot a LIV Hospitality Design Awards-on.
Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe

Világszerte szárnyal a hotelipar topszegmens területe 

A nemzetközi tanácsadó cég elemzése szerint kiemelkedő évet zárt a globális hotelpiac.
Indul a Marriott saját képzési programja

Indul a Marriott saját képzési programja 

LevelUp! elnevezéssel innovatív képzés indul a vendéglátóipari szakemberhiány pótlására a Marriott cégcsoport kezdeményezésére.
Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye

Moderonak indult, Meleaként nyílt meg Sárvár új ötcsillagos, tóparti szálláshelye 

Amelyet egy meghívásnak köszönhetően mi is kipróbálhattunk.
KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest

KSH: a vendégéjszakák száma 19, a vendégeké 23 százalékkal nőtt 2023 februárjához képest 

A belföldi vendégek által eltöltött éjszakák száma 14, a külföldi vendégéjszakáké 24 százalékkal emelkedett.
Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá

Sajátos akciót hirdetett a leégett hotel - saját vendégei építhetik újjá 

Adománygyűjtő akciót hirdetett a visegrádi hotel vezetősége.
A hotel, amely csak vonattal érkező vendégeket fogad

A hotel, amely csak vonattal érkező vendégeket fogad 

Norvégia legnagyobb fjordja közelében, gyönyörű környezetben fekszik a Vatnahalsen Hotel.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.