A Miele a ’The World’s 50 Best Restaurants’ exkluzív partnere

A prémium háztartási készülékmárka bemutatja a ’Miele One To Watch’ díjat a feltörekvő Gourmet éttermek számára.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A ’The World’s 50 Best Restaurants’ tulajdonosa és szervezője a William Reed Business Média csoport. A rangsorolás több mint ezer nemzetközi szakértő szavazatán alapul, és előtérbe helyezi az aktuális, egyedi kulináris élvezeteket biztosító éttermeket. Ugyanakkor maga a lista és a kiosztott díjak is jelzésértékűek a csúcsgasztronómia globális trendjei számára. A világhírű díjak mellett, amelyek minden évben vonzzák a kulináris avantgárdot, 2013 óta két további esemény – az „Ázsia 50 Legjobb Étterme” és a „Latin-Amerika 50 Legjobb Étterme” – is figyelmet fordít a regionális kulináris specialitásokra az adott régiókban.

„A 50 Bestet és a Mielét összeköti a magas szintű főzés iránti szenvedély, a stílusos szórakozás és a tökéletesség igénye” – mondja Dr. Axel Kniehl, a Miele Csoport marketing és értékesítési ügyvezetője. Az együttműködéssel egyúttal a márka Kitchen Experience Brand-pozíciója is megerősödik a prémium szegmensben.

Tim Brooke-Webb, a ’The World’s 50 Best Restaurants’ ügyvezető igazgatója szerint megtiszteltetés a Mielével dolgozni, „egy olyan partnerrel, akivel régóta osztozunk a minőség, innováció és kiválóság értékeiben a kulináris világban”. Az első közös rendezvény tavaly került megrendezésre a 50 Best 15. fennállási évfordulójának részeként. Nemrég a kooperáció három éves meghosszabbítása is megtörtént.

A Miele immár partner a három, évente megtartott program szervezésében és egyúttal bemutatja a ’Miele One To Watch’ díjat. A díj célja a feltörekvő tehetségek és a potenciálisan legjobbá váló éttermek elismerése. A ’Miele One To Watch’ díj 2018. március 27-én került átadásra az „Ázsia 50 Legjobb Étterme esemény 6. évfordulóján, Makaóban. A díjat a manilai Toyo Eatery étterem nyerte el, tulajdonos-séfje, Jordy Navarra vehette át. William Drew, az Asia’s 50 Best Restaurants csoport szerkesztője szerint a “Toyo Eatery megtestesíti a Miele One To Watch Award szellemét. Helyi kulturális és tradicionális ételek megalkotásával Jordy Navarra egy fiatal tehetség, aki kreatívan főz előremutató szemlélettel, de ugyanakkor precízen és figyelve a részletekre.”

Ezenkívül a Miele prezentálja a #50BestTalks című kulináris előadássorozatot élő konferenciákkal és bemutatókkal, amelyekben világvezető séfek osztják meg elképzeléseiket a jövő gasztronómiájáról. #BestAndBeyond – Új narratíva a “Culinary Art” számára A kooperáció keretei között új részek kerülnek a 2017-ben indított #BestAndBeyond sorozathoz. Korábban olyan séfek, mint Ferran Adrià, René Redzepi, Joan Roca, Massimo Bottura és Daniel Humm – akiknek éttermei már mind szerepeltek a lista élén – beszéltek arról, hogy mi motiválja és inspirálja őket, valamint együtt újraértékelték jövőről alkotott gondolataikat.

Személyes történeteik befogadó környezetre találtak a Miele online magazinjában (Culinary Art, 50best.miele.com). Interjúk, cikkek és videók színesítik az anyagokat, a fine diningról és az otthoni igényes főzésről. Axel Kniehl szerint: „az a célunk, hogy lelkesítsük az ételek szerelmeseit az egész világon. Kíváncsian várom a visszajelzéseiket”.

Forrás: Vendég és Hotel


Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég

Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég 

A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.
Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön

Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön 

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a teljes egészében hazai tulajdonú Roastar Zrt.
A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának

A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának 

A limitált kiadású dobozok Nagy-Britanniában már megvásárolhatók.
Hagyományos eljárással készült egyedi tételek a METRO Év Borai

Hagyományos eljárással készült egyedi tételek a METRO Év Borai 

A két borválogatás ezúttal az olasz Veneto, illetve a magyar Villány lankáin termett szőlőkből készült.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.