hirdetés

A Miele amikor tud, segít

A Miele Professional magyarországi képviselete és a Római Katolikus Egyházi Szeretetszolgálat együttműködése évtizedekkel ezelőttre nyúlik vissza, amikor először az 1980-as évektől kezdődően - teljes mértékben, vagy részben - Miele készülékekkel szerelték fel a mosodákat az idős-és szociális otthonaikban. A 2014-es korszerűsítés célja az egységes, modern géppark kialakítása, az alacsonyabb költségek, a tisztaság és higiéniai szint növelése mellett a hosszú távon megbízható üzemeltetés és tervezhető, rendszeres karbantartás volt.

hirdetés

Első körben azokat az intézményeket szolgálták ki, ahol azonnali megoldást kellett találni az ipari mosoda kialakításra, korszerűsítésére, akár a régi állomány lecserélésével, akár teljes géppark kialakításával.Több helyen a gépi mosogatástechnológia hiánya jelentett napi problémát. Sok intézményben időszerűvé vált a régi készülékek cseréje vagy a működő gépek kiegészítése a megfelelő eredmény elérése érdekében.

A Miele szakemberei fontosnak tartották, hogy valós mosodai mennyiségek, higiéniai szükségletek alapján üzemelő egységeket kerüljenek kialakításra, előtérbe helyezve az energia-és víztakarékos készülékeket automata vegyszeradagolással. Az elmúlt 1 év tapasztalata azt mutatják, hogy gazdaságos, hosszú távon fenntartható rendszereket sikerült létrehozniuk. A Római Katolikus Egyházi Szeretetszolgálat jelenlegi 12 intézményből 6 mosoda Miele Professional készülékekkel üzemel, a továbbiak korszerűsítése 2016-ban valósul majd meg.

(forrás: Vendég & Hotel Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai