hirdetés

A munkaerőpiaci trendekkel ellentétben

Saját kézbe veszi gasztronómiai egységeit az Aria Hotel Budapest, amely másfél évig a Gerbeaud-csoport szakmai támogatását élvezte. A szálloda tetején található High Note SkyBar megújult csapattal és friss lendülettel viszi tovább a koktélokra épülő egyedülálló fine drinking koncepciót. Kövér Gergely séf és Szabó Zsuzsa cukrász összeszokott párosát a továbbiakban az egyik legnagyobb italmárka hazai nagyköveteként is ismert, Gózon Péter, és a Michelin-csillagos Costesben alkoholmentes étel-ital párosításaival már bizonyított Mihály Richárd bármenedzserek erősítik. A hotel három világlátott szakembert kért fel az kulináris részleg vezetésére: Baán Tibor Thaiföldről jött haza az étterem élére, helyettese, Pálfi Csaba pedig kitérő után tért vissza korábbi posztjára Katona Olga mellé.

hirdetés

Az Aria Hotel Budapest - a munkaerőpiaci trendekkel ellentétben - nem először csábít haza szakembereket külföldről csapatának erősítésére: Katona Olga tavaly amerikai luxusszállodákban töltött évek után Assistant Food & Beverage Director poszton csatlakozott a részleg vezetéséhez. Azonos poszton tér most vissza mellé Pálfi Csaba, akit az Aria Hotel Budapest egyszer már elcsábított egy ismert nemzetközi luxushajózási cégnél töltött szolgálatból. A Director of F&B posztra a szállodának sikerült Baán Tibort megnyernie, aki hosszú évek után költözött haza Thaiföldről, ahol rangos wellness hotelekben felelt a gasztronómiáért.

Pálfi Csaba, Baán Tibor, Katona Olga

Az Aria Hotel Budapest tetején kialakított High Note SkyBarban két fiatal üstökös vette át a stafétát. “A szakma tanítható, de a személyiség egyedülálló. Stílus, alázat és a fejlődésre való képesség a kulcsai a szakmai sikernek” - vallja Mihály Richárd, aki Gózon Péterrel együtt a minőség magas iskoláit járta végig. A High Note SkyBar két új bármenedzserének közös nevezője a Michelin-csillagos Costes, ahol mindketten dolgoztak, de Richárd Izlandon is megfordult, Németországban pedig az alkoholmentes koktélokra specializálódott. Gózon Péter stílusát meghatározza, hogy Olaszországban és Romániában is élt évekig, és bár gyerekként még színész karrierről álmodott, többek között egy franciaországi bartending világverseny 4. helyezésével igazolta, jó utat választott. Bejutott a világ második legnagyobb világversenye, a Bacardi Legacy mezőnyébe is, és elnyerte a Bacardi magyarországi nagykövete címet.

Gózon Péter és Mihály Richárd bármenedzserek

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai