hirdetés
hirdetés

Utazás. Élmény. Z(s)eppelin!

A nagyvilág a Z(s)EPPELIN programokkal

Megjelent a Z(s)eppelin Utazási Iroda legújabb, 2017. évi katalógusa telis-tele újdonságokkal, közkedvelt programokkal, körutazásokkal és városlátogatásokkal a megszokott, magas Z(s)EPPELIN-színvonalon!

hirdetés

Március 31-ig előfoglalási kedvezmény rendszer! Akár 10% kedvezmény!

A Z(s)EPPELIN Utazási Iroda Európa minden országába indít autóbuszos és repülős körutazásokat, városlátogatásokat szakképzett idegenvezetőkkel és autóbuszvezetőkkel, magas színvonalú autóbuszokkal, 3–4*-os szállodai elhelyezéssel! Sok autóbuszos programjukhoz repülővel történő csatlakozás is megoldott!

A Gibraltári-szorostól Toscanán át az Északi-fokig vagy akár a bolgár Napospartig Európa minden szegletét bejárhatjuk. Betekintést nyerhetünk Európán túli desztinációk, így India, Vietnam, Kambodzsa és az Egyesült Arab Emírségek mindennapjaiba is…A Z(s)EPPELIN több mint 22 éves tapasztalatával a lehető legnagyobb biztonsággal utaztatja az évenkénti 340–370 csoportját, mely programokról visszatérő, folyamatosan bővülő törzsutasközönség a legnagyobb visszaigazolás az iroda megbízható és lelkiismeretes munkájáról.

Legújabb ingyenes szolgáltatásaink az utazási élményt a kényelem biztosításával garantálja. Repülős és autóbuszos programjaikhoz nemcsak az ingyenes budapesti parkolást, hanem a közel 30 vidéki várost érintő ingyenes transzferszolgáltatást is választhatják a leendő utasok, hogy a vidéki csatlakozás lehetősége már önmagában örömteli utazás részévé válhasson! Így nem okoz problémát a vidéki csatlakozás a vidéki nagyvárosokból sem!

Várjuk jelentkezését az alábbi nagyvárosokban történő csatlakozás lehetőségével is, a városok listáját ide kattintva érheti el.

Március 31-ig a foglalásokat akár 10%-os kedvezménnyel jutalmazzuk! Megéri tájékozódni programjaikat illetően a www.zseppelin.hu weboldalukon vagy a Facebookon és szívesen adnak tájékoztatást az iroda munkatársai telefonon: 06-62/426-084. és a weboldalukon biztosított chat lehetőségén is.

Z(s)eppelin: az utazás kultúrája!

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai