hirdetés

A Penny Markettel dübörög a Sodexo

A Sodexo Motivációs Rendszerek – a megváltozott cafeteria szabályozás keretei között – továbbra is a minőségi szolgáltatást és ügyfelei elégedettségét helyezi tevékenysége középpontjába. A széleskörű és könnyű elkölthetőségre, a gyors és rugalmas kiszolgálásra, a megbízható teljesítésre most, a piacon egyedülálló módon garanciát is vállal: a Sodexo visszafizeti szolgáltatása díját, amennyiben ügyfelei nem elégedettek. A munkavállalók pedig - a Penny Markettel közös akcióban - levásárolható kuponokat kapnak a borítékokban.

hirdetés

A béren kívüli juttatásként adott ételutalványok bevált motivációs eszközök, de sokféle elégedetlenség okozói is lehetnek. A szolgáltatóknak képesnek kell lenniük a munkaadók és a végfelhasználók szempontjából legfontosabb igények kielégítésére. A Sodexo éppen ezért áttekintette és rendszerbe foglalta azokat a minőségi elvárásokat, amelyekhez szolgáltatásaiban igazodik, hogy e kritériumokat minden ügyfele számára átláthatóvá és bármikor számon kérhetővé is tegye. Ez azt jelenti, hogy amennyiben az ügyfél nem elégedett a szolgáltatás minőségével, a Sodexo visszatéríti szolgáltatási díját.

A papíralapú utalványt szeretik felhasználóik ott elkölteni, ahol mindennapos bevásárlásaikat intézik, s ebben a körben különösen népszerűek a kedvező árakat kínáló diszkont áruházak. A Sodexo ezért áprilistól az év végéig különleges közös akciókat bonyolít le a Penny Markettel, melynek során a Sodexo utalványok a Pennyben névértéküknél 500 Ft-tal többet érhetnek.

Minden ügyfél, aki Sodexo AJÁNDÉK vagy Sodexo MELEGÉTEL utalványt rendel, a megrendelt borítékokba az utalványok mellé egy-egy 500 Ft értékű, a Penny Market Kft. hálózatában felhasználható kupont is kap. A munkavállalók a kupont a kereskedőlánc bármely hazai üzletében felhasználhatják, amennyiben legalább 5.500 Ft összegű vásárlásukból legalább 4.000 Ft-ot Sodexo MELEGÉTEL vagy Sodexo AJÁNDÉK utalvánnyal egyenlítenek ki. (Részletes feltételek itt.)

A Sodexo utalványok így a Penny Markettel közös akcióban, a piacon egyedülálló módon kézzelfogható extra értéket nyújtanak a felhasználóknak.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk