hirdetés
hirdetés

A reflektorfényben Afrika és az Indiai-Óceán szigetei

Fél napos workshopon mutatkozott ma be több afrikai ország turisztikai hivatala, légitársasága illetve utazásszervezője.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A Dél-Afrika, Zambia, Zanzibar, Kenya, Botswana, Namibia, Malawi, Zimbabwe, Seychelles-szigetek és Tanzánia első alkalommal mutatkoztak be szakmai workshop keretén belül a hazai utazási szakma számára. Budapestet megelőzően a workshop megrendezésre került Bécsben, majd a budapesti Európa hajóról továbbvonatozott Prágába.

Derek Houston, a szervező Houston Travel Marketing Services ügyvezetője elmondta a közép-európai régió feltörekvő piacnak számít az Afrika Szaharától délre eső részén. Nagy számokról ugyan még nincs szó, de a régióban bíznak a jelenlegi ezres nagyságrendű érkezések növekedésében. A kiállítók közül többen elmondták: Közép-Európából legtöbben Csehországból érkeznek. Houston úgy véli a növekedést megnehezítheti, hogy több úticélra viszonylag nehezebb eljtuni. Ezen kíván segíteni európai csatlakozásai révén a workshopon is megjelent Air Seychelles, Air Namibia, Air Mauritius és a South African Airways.  

Több ország képviselői hívták fel a figyelmet országuk páratlan természeti értékeire illetve az ezek megismerésére épülő turizmusra. A széles kínálatnak azonban részét képezik az aktív és kulturális turizmus legkülönzőbb formái csakúgy, mint minden luxust felvonultató szállodák és mozgalmas nagyvárosok.

Botswana képviseletében a Kwando Safaris és a Wilderness Safaris jelent meg. Kenyát a Kenyai Turisztikai Hivatal és a Turtle Bay Beach Club Kenya Coast képviselte, míg Malawit a Wilderness Safaris. Namíbia az ország turisztikai hivatalával, a Taleni Africa Namibiával és a Wilderness Safaris-szal volt jelen. A Seychelles-szigeteket a 7th South Limited Seychelles, a Coral Strand Hotel Seychelles, a Mason's Travel Seychelles, a Seychelles-szigeteki Turisztikai Hivatal és a Wilderness Safaris, Dél-Afrikát pedig a Nordic Travel, Sun International Hotels and Resorts illetve ismét a Wilderness Safaris képviselte. A Takims Holidays Tanzania and Zanzibar Tanzánia és Zanzibár nevében vett részt a workshopon. A Sun International Hotels and Resorts és a Wilderness Safaris Zambia ügyében is eljárt. Utóbbi Zimbabwét is képviselte.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Hozzászólások (1 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy ha a családdal kirándulni szeretnénk Afrikában, akkor útleírás alapján vagy útikönyv alapján nézzünk szét. Tapasztalatom szerint nagy
különbségek vannak a kettő között, ám ezeket még csak Európában használtuk. Erre a könyvre gondoltam: http://konyv-konyvek.hu/afrikai_kalandtura
Legyetek szívesek írjátok meg a tapasztalataitokat, ha van ezzel kapcsolatban. Köszönöm.

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk