hirdetés
hirdetés

A sokszínű Kiskunhalas

A kiállításon díszes, gyönyörű halasi ünnepi viseletben fogadta a vendégeket Vadkerti Mónika, a Halasi Média és Kultúra Nonprofit kft. program szervezője.

hirdetés

A ruhát nagyobb kulturális eseményeken hordja, és készítője, Csordás Katalin szintén ott áll a standon. „Tavaly a Dél-Alföldi régiónál állítottunk ki, de idén már önálló standon jelentünk meg” – mondta Vadkerti Mónika.

Nem csoda, hiszen a standon már tizenkét kiállító is van, a parasztviseletekről már szó volt, ezen kívül hirdeti magát a hagyományos lovas napok szervezője is, Kiskunhalas ugyanis híres az országos Minősítő Díjugrató Versenyről. A Szőke pincészet borait kínálják a pultnál, és elég ritka, de nagyon csinos munkaruhákat is bemutat a HALAS-Text kft. A Szent István-napi vigalom is hirdeti magát, és bemutatkozik többek között a BIO Paprika Kft. is, amely évtizedes hagyományokat elevenít fel. Talán az egyik legvonzóbb a konyakmeggy, amely nagyon szép csomagolásban illetgeti magát. Végül a Halasthermal, vagyis a Kiskunhalasi Gyógyfürdő mutatkozott be, amely Kiskunhalas egyik legjelentősebb idegenforgalmi központja.

Vadkerti Mónika
Vadkerti Mónika
A kiskunhalasi stand
A kiskunhalasi stand

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai