hirdetés

A szekszárdi Ízlelő Budára is költözik

Idén megnyitja második éttermét a Szekszárdon tíz éve jelen lévő Ízlelő étterem, ahol a vezetőkön kívül minden dolgozó megváltozott munkaképességű.

hirdetés

Nyári táborozó gyerekek a szekszárdi Ízlelőben ebédelnek
Nyári táborozó gyerekek a szekszárdi Ízlelőben ebédelnek

Az új Ízlelő a főváros elit budai negyedében, a Hegyvidéken nyílik majd néhány hónap múlva, a XII. kerületben. A kerületi Önkormányzat épületében kaptak lehetőséget arra, hogy kialakítsák új egységüket, amely hasonló koncepció alapján üzemel majd, mint a szekszárdi nagytestvér. Mivel fogyatékosok dolgoznak majd mind a vendégtérben, mind a konyhán, így nem reggeltől estig lesz nyitva a budai Ízlelő, hanem szintén csak délben várják majd vendégeiket – minőségi alapanyagokból készült menüsorokkal. Most indul az új étterembe a munkaerőtoborzás: keresnek fogyatékos, megváltozott munkaképességű szakácsot, konyhai kisegítőt és felszolgálókat.

A szekszárdi Ízlelő Magyarország elsőként megnyitott, ilyen különleges koncepcióval működő vendéglátóhelye, és annyira sikeres, annyira elfogadták mind a város lakói, mind az odalátogatók, hogy naponta többszáz vendég érkezik délidőben, ezért nyáron is nyitva tart az étterem. Az Ízlelő dolgozói régóta együtt dolgozó, összeszokott csapat, tíz éve bizonyítva azt be, hogy bár hátránnyal indultak az életben, de ugyanolyan fontos tagjai a hazai társadalomnak, mint bárki más.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Vendég)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai