hirdetés
hirdetés

A szovjet utódállamokban terjeszkedik a Marriott

2015-re jelentősen bővíteni kívánja portfolióját Oroszországban és a szovjet utódállamokban a Marriott szállodalánc. 

hirdetés

A tervek szerint a Marritott International 2015-re több mint 50 százalékkal növeli portfolióját Oroszországban és a Független Államok Közösségének területén, három év múlva így már több mint 30 szállodájuk lesz a térségben. A szállodavállalat jelenlegi 40 ezres európai szobakapacitásának megduplázására is készül 2015-re. Az európai fejlesztések fókuszában elsősorban Oroszország és régiója áll - jelentette ki Amy McPherson, a Marriott International Europe elnök-vezérigazgatója egy moszkvai szállodai befektetési konferencián. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk