hirdetés
hirdetés

Ebéd Rovinjban, barangolás Tito szigetén

A magyarok legnépszerűbb nyaralóhelyére, Isztriára vitt el a Terra Reisen a velük kapcsolatban lévő utazási irodások közül több mint húszat, hogy saját szemükkel is megnézzék, milyen szállást és programot kínálnak a nyaralni vágyóknak.

hirdetés

Az árualapban minden kategóriában található több jó minőségű, az ár-érték aránynak megfelelő szállás, de a mostani tanulmányútra Csákány Csaba, a Terra Reisen magyarországi igazgatója szándékosan zömében az alsó kategóriás kettő- vagy háromcsillagos szállások megnézését választotta ki. És jól tette, mert a horvát szállodások felújításokkal, modernizálással emelték a színvonalat és ezzel együtt a csillagok számát, de figyeltek arra is, hogy megfelelő kétcsillagosak is legyenek azok számára, akik kevesebb pénzt szánnak a nyaralásra.

A kikötő
A kikötő


Templom az amfiteátrumban
Templom az amfiteátrumban

A megtekintett szállodák megfeleltek a katalógusban ígérteknek. Kiváló étkezés és zömmel balkonos vagy teraszos, tiszta, szép szobák várták a családdal is érkező vendégeket. A tanulmányút öt napja alatt – május 22-26-ig – nemcsak azokat a hoteleket nézték meg, amelyekben megszálltak – Porecben (Hotel Delfin), Pulában (Hotel Brioni), Rabacban (Hotel Hedera) –, hanem Umagban, Vrsarban és Rovinjban is összesen húsz szállodát, apartmanokat, üdülőfalvakat és bungalókat is megtekintettek.

Városkép Porecben
Városkép Porecben

A szállodalátogatáson túl jutott idő szórakozásra és a finom tengeri halak, kagylók kóstolására is, a Rovinj a tengerpartján elfogyasztott ebéd hangulatos és kiemelkedő volt. A csoport áthajózott Brioni szigetére is, ahol nemcsak a szafariban élő állatokat és Tito volt szigetének kincseit, de egy kiállításon a sziget látogatóinak fotóit is megnézhették. Szakszerű idegenvezetővel és egy kisvonattal az egész szigetet bejárható.

Ebéd Rovinjban
Ebéd Rovinjban


Csoportkép Brioni szigetén
Csoportkép Brioni szigetén

A kiválóan megszervezett tanulmányút során nemcsak Csákány Csaba, de munkatársai is segítették a jó hangulatú társaságot közösséggé kovácsolni. Ez a néhány nap elég volt ahhoz, hogy hazánk különböző részein az utazási irodákban dolgozók megismerjék egymást, és kicseréljék tapasztalataikat, megosszák nehézségeiket.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai