hirdetés
hirdetés

Schlégl Ildikó, a Tesco Global Áruházak Zrt. által kiírt utazásközvetítő partneri pályázaton nyertes TSC Kft. ügyvezető igazgatója

A teszkós bróker

Július közepén megnyílt az első Tesco Travel iroda Debrecenben. Az év végére várhatóan több tucat hazai áruházban jelenik meg az önálló utazásszervezéssel nem foglalkozó brókercég, amelynek vezetőjével nagyszabású terveikről beszélgettünk. A Tesco Travel irodák franchise-rendszerben működnek, és öt hazai utazásszervező árualapját kínálják az utasoknak.
hirdetés

Az 57. Cannes Lions Nemzetközi Reklámfesztivál zsűrije kiosztotta Az év hirdetője díjat, amit idén az Unilever kapott.

A díjat azoknak a hirdetőknek ítélik oda, akik megkülönböztetett figyelmet fordítanak az innovatív marketingre és kiemelten támogatják ügynökségeik kreatív munkáját.

Az Unilever első oroszlánját 1961-ben nyerte egy OMO mosópor-hirdetésért. Az Unilever márkái eddig közel kétszáz oroszlánt gyűjtöttek be, köztük egy Media Grand Prix-t a Magnum 7 Deadly Sins – Give In To It” –ért, valamint egy Cyber és Film nagydíjat a sok vitát kiváltó Dove „Evolution” kampányért.
 

Mint azt korábban megírtuk, az év médiaszemélyisége Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója lett. Tavaly az év hirdetője díjat a Volkswagen kapta meg, míg az év embere Steve Ballmer, a Microsoft ügyvezetője lett.

 

 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai