hirdetés
hirdetés

TAP borok a világ élvonalában

A világ legjobbjai közé sorolták a TAP fedélzetén felszolgált portugál borokat.

hirdetés

A TAP légitársaság fedélzetén felszolgált portugál borok közül hármat is beszavazott az  American Global Traveler magazin a világ legjobb repülőgépen kínált borai közé. A Wines on the wing 2011 megmérettetésben a  "Casa de Santar Reserva 2007", D.O.C. Dão lett a legjobb nemzetközi business osztályon felszolgált vörösbor. A  "Luís Pato 2010" a nemzetközi business osztályon felszolgált habzó borok kategóriájában zsebelte be a harmadik helyet, de ugyanezen osztály fehérbor kategóriájában is sikereket könyvelhetett el a társaság, a Paulo Laureano Reserve 2010 Branco, D.O.C. Alentejo a negyedik legjobb fehérbor lett.  

A Global Traveler Wines on the wing elnevezésű fedélzeti borversenyét évente megrendezik, idén 28 légitársaság mérettete meg italait. A versenybe került 136 féle bort egy 31 fős zsűri kóstolta, tesztelte és pontozta. 

A TAP-nál több mint egymillió üveg portugál bor fogy évente, ebből 600 ezer ürül ki a légitársaság gépeinek fedélzetén,  480 ezret pedig partnerük, a Lojas Francas de Portugal értékesít, ennek köszönhetően a TAP a portugál borászok egyik legfőbb ügyfele. 

A további nyertesek listáját itt tekintheti meg.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai