hirdetés

A Zeina Hotels alá tagozódik a Boutique, a Continental és a Prestige

A Zeina Hotels alá tagozódik be a Boutique Hotel, a Continental Hotel és a Prestige Hotel Budapest, a társaság brand managerének Géher Zoltánt választották.

hirdetés

A városi hotelek magyarországi piacán új trendet teremtő Boutique Hotel Budapest, a hagyományos vendégszeretetet és a XXI. század modern elvárásait egyaránt kielégítő Continental Hotel Budapest, valamint a klasszikus eleganciát a mai kor igényeivel ötvöző Prestige Hotel Budapest eddig külön-külön működött, mostantól azonban mindhárom szálloda üzemét egy cég, a Zeina Hotels fogja össze, amelynek Géher Zoltán, a Continental szállodaigazgatója lett a brand managere.

A Prestige Hotel Budapest, valamint a Boutique Hotel Budapest irányítását 2020. január elsejétől Vezekényi Péter vette át.

A cégek tulajdonosi háttere nem változott, a Zeina Hotels tulajdonosa Mazen al-Ramahi. A jordán üzletember 2005-ben alapította meg szállodavállalatát, amelynek hivatalosan megerősített brand neve most, 2020. február elején vált véglegessé: Zeina Hotels lett.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei év hátralévő részét?

Kiadónk társoldalai