hirdetés
hirdetés

Aeroviva charterek egzotikus úti célokra

Decembertől heti 4 alkalommal indít charterjáratokat az egzotikus utazások hazai piacának egyik innovatív szereplője, a már korábban is sok újdonságot bemutató Aeroviva Holidays.

hirdetés

Az idei téli szezonban átszállás nélkül lehet majd olyan látványosságokhoz eljutni, mint az afrikai Viktória-vízesés, a kambodzsai templomváros, Angkor vagy Thaiföld egyik legnépszerűbb üdülőszigete, Koh Samui. E három új úticélon kívül továbbra is szerepel a programban Phuket, Mauritius, Zanzibár és a Seychelle-szigetek. A járatokat a cseh anyavállalat tulajdonában álló Travel Service légitársaság fogja üzemeltetni, mely a fedélzeten teljes, hagyományos ellátást biztosít.

A télből nyárba utazók száma az elmúlt évtizedben Magyarországon évente átlagosan mintegy 15%-kal nőtt, bár 2009-ben némi visszaesés volt tapasztalható. A magyar tour operátorok 2010-ben már jelezték, hogy a kiutazók száma az elkövetkező időszakban növekedhet, s eme optimizust támasztja alá az Aeroviva és a Travel Service téli charter üzemelése is.

Érdekesség, hogy előtérbe kerül a magasabb árkategóriás utak internetes értékesítése is, hiszen minden Aeroviva utazás online foglalható. A járatok töltését az Aeroviva Holidays és legfontosabb viszonteladói, köztük a Startutazás, a Vista és a Nagy Utazás végzik.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk