hirdetés

Alvás Világnapja: győztesek Pesten és Honoluluban

Egész napos szakmai konferenciát szervezett március 18-án, az Alvás Világnapján (World Sleep Day/WSD) az alvásszakértők hazai WSD csapata, ahol a szakmai program végén kihirdették az idei év legjobb alvásbarát szálláshelyének győzteseit is.

hirdetés

A két nyertes közül az egyiket mindjárt testközelből is szemrevételezhették a konferencia résztvevői, ugyanis a kiváló szakmai nap helyszínét biztosító Prestige Hotel kapta az előkelő címet, ahol a program után háznézésre is volt lehetőség. A másik győztes, a Hawaii-szigeteken lévő Halekulani Hotel alvásbarát programjáról csak képek, illetve Kiss Róbert Richárd érzékletes beszámolója alapján győződhettek meg a résztvevők.

Mint a WSD Hungary programiroda vezetője, G. Németh György elmondta, a díjat három éve alapították, azóta több külföldi rangos (luxus)szálláshely mellett két hazai háznak, először a Four Seasons-lánc budapesti tagjának, majd a hazai Ibis-csoport összes tagjában alkalmazott speciális alvásprogramjának ítélték oda.

(balról jobbra) Gaál Miklós, dr. Niklai Ákos, Kiss Róbert Richard és a program hazai alapítója, G. Németh György
(balról jobbra) Gaál Miklós, dr. Niklai Ákos, Kiss Róbert Richard és a program hazai alapítója, G. Németh György

Dr. Niklai Ákos (MSZÉSZ elnök) a Sleepfriendly program hazai igazgatójaként ismertette, melyek azok a szempontok, amelyek alapján évről-évre eldönti a bizottság, kinek ítélik oda a díjat. Többek közt kiemelte a párnamenüt, a matracok megfelelő atkátalanítását, mélytísztítását, az ágyak megfelelő méretét (az új trend szerint ez egyre nő) és az olvasólámpák elhelyezésének, valamint az éjszakai jelzőfény jelentőségét.

A hazai győztes Prestige Hotel nevében Gaál Miklós, a ház igazgatója vette át az elismerést.

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai