hirdetés

Aranykulcsosok ÉS a Kempinski új bisztrója

Egy hete nyitott a Kempinski Hotel Corvinus Budapest teljesen átalakított új, földszinti szárnya – érthető tehát, hogy nagy számban vettek részt az ötcsillagos házban tartott találkozón a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesületének tagjai április 17-én.

hirdetés

A rendezvény a Nobu étteremben kezdődött, ahol Ungár Tamás elnök beszámolt az új elnökségválasztó nemzetközi gyűlés részleteiről, valamint a közelgő őszi jubileumi ünnepségek feladatairól. Majd nagyon is emberi fordulattal, azon aranykulcsos kollégákról esett szó, akik valamilyen betegség, vagy családi tragédia miatt nem lehettek jelen.
Az elnök nyitó szavai után Sebastian Thomas, a ház képviseletében bemutatta az új szárnyat, a bárrészt, a családias hangulatú Living room-ot, és az összekötőrészként funkcionáló Promenádot, amely egyenesen vezet a ház legújabb büszkeségéhez, az „ÉS” Bisztróhoz. Amelyet a hazai topgasztronómia területéről jól ismert Zsidai Roy üzemeltet, mint kiderült, a szállodával közösen. Bár a bisztró világítása még nincs kész, és a terasznyitást is későbbre tervezik, az azonban már most egyértelmű, hogy a pestiek és a hozzánk érkező vagy itt élő, dolgozó külföldi üzletemberek egyik kulthelye nyílt meg a napokban a pesti Belvárosban, amely amellett, hogy szállodai étterem, alapvetően az utcáról betérő vendégekkel is számol. Az érdekes „ÉS” névvel kapcsolatban pedig az üzemeltető- tulajdonosi kört is magáénak tudható Roy így fogalmaz: „Nem megosztani kell a vendégkört, hanem olyan légkört teremteni, ahol sokféle stílus, íz és élmény jól megfér egymással.”

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit szól ahhoz, hogy kötelező a védettségi igazolvány az éttermek, szállodák belső tereinek használata esetén?

Kiadónk társoldalai