hirdetés
hirdetés

Ausztráliában alapított turisztikai céget a magyar házaspár

Magyarországtól 20 ezer kilométerre, az ausztráliai Gold Coaston kezdett új életet és turisztikai vállalkozást egy évvel ezelőtt Szabó István és felesége, Hencz Veronika.

hirdetés

A szakmából sokan ismerik Istvánt, aki korábban a Best Reisennél majd a Go Global képviseletén dolgozott Budapesten. Szabó István egy telefoninterjú során lapunknak elmondta, hogy tavaly alapítottak céget feleségével Global Hotels Australia név alatt. Ez a társaság nagykereskedelmi tevékenységgel foglalkozik, szerződött partnerként ellátja a Go Global ausztráliai képviseletét, ugyanakkor ausztráliai és új-zélandi be- és kiutaztatás szervezésével is foglalkozik.

Az iroda Qeensland államban, a legnépszerűbb ausztrál üdülőterületen, a Gold Coast-on, Brisbane közelében található. Innen Sydney egy óra, Melbourne két óra repülővel. „Egy éve működik a Go Global képviselet, egyre több viszonteladó irodával dolgozunk együtt. Az is a feladatok közé tartozik, hogy minél több helyi szolgáltatót vonjunk be a rendszerbe” – hangsúlyozta Szabó István.

Emellett ausztráliai beutaztatással is foglalkoznak, ha bárkinek helyi partnerre van szüksége transzferrel, szállással vagy kirándulásokkal kapcsolatban, várják a megkeresését. Most éppen a Royal Caribbean egyik magyar csoportjának programját szervezik. Rendelkeznek biztosítással a nagykereskedelmi tevékenységre, és tervezik, hogy belépnek a helyi utazási irodai szövetségbe.

Az iroda fantáziát lát a magyarországi beutaztatásban is, ehhez hazai partnereket keresnek. Szabó István szerint nagy az érdeklődés Ausztráliában a 3 hetes európai körutak iránt, imádják a Budapestet, Prágát, Bécset, Rómát érintő túrákat.

További információ és kapcsolat:

www.globalhotelsaustralia.com.au

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol az idei Utazás kiállításról?

Kiadónk társoldalai