hirdetés
hirdetés

Autókölcsönzéskor gazdaságos és kompakt megoldást választunk

Autókölcsönzéskor leggyakrabban gazdaságos városi autót, esetleg kompakt vagy mini kategóriájú járművet választanak a magyarok – derült ki a napokban indult, több mint 120 autóbérlési partner kínálatát megjelenítő autokolcsonzes.hu bérautó-foglaló oldal kutatásából.

hirdetés

A magyarok legkedveltebb autóbérlési úti célja Spanyolország, Olaszország és az Egyesült Államok az oldal adatai szerint. Az előző évre vonatkozó foglalási szokásokból az is kiderült, hogy elsősorban a nyári üdülő szezonban bérelnek autót a magyarok, és ha az USA-ról van szó, akkor két hétnél nem adjuk alább, míg egy európai úti cél esetében átlagosan egy hetes időtartamra kölcsönzünk autót.

Hasznos tippek kezdőknek és rutinosoknak is

Az újonc autóbérlőkre gondolva az autokolcsonzes.hu részletesen bemutatja az autóbérléskor köthető biztosítások széles skáláját, miközben eligazítást kínál a legfontosabb fogalmak tekintetében is, mint például az önrész, az üzemanyag norma vagy a korlátlan kilométer-használat. Emellett a látogatók megtudhatják, hogy mire érdemes odafigyelni az autó átvételekor és leadásakor ahhoz, hogy ne verjék át őket, illetve, hogy milyen feltételek mellett vehetők igénybe az egyes kiegészítő felszerelések, mint például a magyar autóbérlők körében legnépszerűbb GPS és gyerekülés.

Az oldalon kb. 6000 helyszín közül válogathatnak a látogatók, a legnépszerűbb helyekről speciális leírásokat is találnak az utazni vágyók. A helyi látványosságoktól kezdve, az adott országban érvényes közlekedési feltételeken át, egészen a vészhelyzetben hívható segélyhívó számokig minden hasznos információ megtalálható az oldalon, mondta el Árok Bianka, az autokolcsonzes.hu kommunikációs és projekt felelőse.

Az online bérautó-foglaló oldal több mint 120 autókölcsönző kínálatát teszi elérhetővé a látogatók számára, melyet nemzetközi szinten több mint fél millió utazni vágyó vesz igénybe.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai