Január 23-án lesz az "Év Szállodája" díjátadó gála

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége 2015. január 23-án rendezi meg az „Év Szállodája 2014” díjátadó gálát.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége a Magyar Turizmus Zrt.-vel együttműködve 2014-ben másodszor hirdette meg a hazai szállodák részére az "Év Szállodája" pályázatot az 5, a 4 és a 3 csillag kategóriában.

A pályázatra nevezett szállodák:

5*- 5* superior

Andrássy Rezidencia Wine & Spa, Tarcal
Corinthia Hotel Budapest
Spirit Hotel Thermal Spa, Sárvár

4*- 4* superior

Budapest Airport Hotel Stáció, Vecsés
Danubius Health Spa Resort, Bük
Hotel Európa Fit, Hévíz
Colosseum Hotel Mórahalom
Greenfield Hotel Golf & Spa, Bükfürdő
Mamaison Hotel Andrássy, Budapest
Mercure Budapest Buda
Novotel Budapest Danube
Radisson Blu Béke Hotel, Budapest

3*-3*superior

Bo18 Hotel Budapest
Ibis Budapest Centrum
Ibis Budapest City

Az eredményhirdetésre 2015. Január 23-án 18.30-tól kerül sor a Corinthia Hotel Budapest báltermében, díjátadó gála keretében.

A részvételi díj bruttó 17.000 ft/fő, mely tartalmazza az alábbi programot:

Welcome drink
Gálavacsora
Borválogatás
Pálinka kínálás
Gálaműsor

Ha ön is részt kíván venni a díjátadáson, gálavacsorán, várjuk megrendelését az adat@hah.hu e-mail címen. A vacsorára céges asztalok is foglalhatók és egyéni meghívót is lehet venni.

Támogatók:

Forrás: MSZÉSZ


Helyzetjelentés a munkaerőpiacról: fluktuáció, munkaerő-kereslet, passzív leépítés, átképzés

Helyzetjelentés a munkaerőpiacról: fluktuáció, munkaerő-kereslet, passzív leépítés, átképzés 

Mérséklődött a fluktuáció, de a HoReCa-szektorra alapvetően ez még nem jellemző. Friss munkaerő piaci elemzés - fontos megállapításokkal.
Futóverseny és koncertek - jön az EU-napi futás

Futóverseny és koncertek - jön az EU-napi futás 

Szabó Balázs Bandája, a Carson Coma Akusztik Trió és a Lázár tesók is fellépnek május 12-én az idei Európa-napon.
Személyi hír házunk tájáról

Személyi hír házunk tájáról 

Kedves Olvasónk! Aki figyelemmel kíséri szakmai oldalunkat, napi hírleveleinket - láthatja, olvashatja, tudhatja, hogy új szerkesztő érkezett hozzánk Szöllősi Tímea személyében.
Őzek és manók lakhelye a medvehagymától illatos Bakony

Őzek és manók lakhelye a medvehagymától illatos Bakony 

A környék turisztikai célpontjait bejárva feltárul előttünk az időtlen természet és az évszázados történelem
Szintet lép a Csak a Mentes rendezvény

Szintet lép a Csak a Mentes rendezvény 

Új, az eddiginél nagyobb helyszínen, több, mint hetven kiállítóval április 20-21-én rendezik a Csak a Mentes Tavaszi Fesztivált.
Szigetcsép legfurcsább versenyét, a Hucul ösvényt idén is megrendezik

Szigetcsép legfurcsább versenyét, a Hucul ösvényt idén is megrendezik 

Szigetcsépen mindig van program, májusban például egy lovasverseny színesíti a mindennapokat.
Göncz Árpád és Fenyő János autóklasszikusai érkeznek Szegedre

Göncz Árpád és Fenyő János autóklasszikusai érkeznek Szegedre 

Száz különleges Mercedes, száz izgalmas történet .
Biztató eredmények a hazai turizmusban

Biztató eredmények a hazai turizmusban 

Az utazási kedv élénkülését elsősorban az idei több hosszú hétvégével magyarázzák a szakértők.
Április végén rendezik Esztergom kedvelt programsorozatát

Április végén rendezik Esztergom kedvelt programsorozatát 

A programsorozatnak most is része lesz az Akkor és Most Jármű Expo, a Zenei Fesztivál és a Lampionos Hajós Felvonulás.
Turisztikai Konjuktúra Index - március

Turisztikai Konjuktúra Index - március 

Ebben megállapítják, hogy a tavasz első hónapjában a turisztikai cégek kedvezőbb helyzetben vannak a többi szektornál.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.