hirdetés
hirdetés

Az airberlin tovább növeli járatainak számát

Október végétől napi két járatot indít az airberlin Berlin és Abu Dhabi között, India és Vietnám pedig már Budapestről is elérhető.

hirdetés

Az Etihad Airways és az airberlin között 2011 vége óta tart a stratégiai partnerkapcsolat, amely összesen 228 érkezési pontot és 84 országot fed le. Céljuk, hogy az airberlin vásárlóinak gyorsabb és kényelmesebb átszállást biztosítsanak.

Forrás: airberlin Facebook oldala
Forrás: airberlin Facebook oldala


Már Budapestről és Bécsből is repülhetünk Abu Dhabiba, mindössze egy berlini átszállással. Ráadásul a partneri kapcsolat újabb mérföldköveként az airberlin tovább növeli járatainak számát és 2014. október 26-tól napi két járatot indít majd Berlin és Abu Dhabi között. A fentieknek köszönhetően az airberlin és az Etihad Airways közösen heti 56 járatot üzemeltet Németország és az Egyesült Arab Emirátusok között. Napi két járatot Berlinből, Düsszeldorfból, Frankfurtból és Münchenből.

További két új desztináció is elérhető már Budapestről és Bécsből a vietnámi Ho Chi Minh City (SGN) és az indiai Mumbai (BOM) és Újdelhi (DEL) repülőterekre.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai