hirdetés
hirdetés

Az idegenvezetők ingyen korrepetálják az iskolásokat

A két szervezet tagjai felajánlották, hogy különböző tantárgyakban, ingyen korrepetálnak általános, középiskolás és gimnáziumi diákokat. A kezdeményezés a „Karantén-suli”nevet kapta és az érdeklődők egy könnyen kezelhető, online felületen foglalhatnak időpontot a számukra fontos tantárgyban.

hirdetés

„Az idegenvezetői szakma is szeretett volna részt vállalni, segíteni a jelenlegi helyzetben, és erre az ingyenes, online oktatást láttuk a legmegfelelőbb megoldásnak. Örömmel tapasztaltuk, hogy tagjaink és társszervezetünk már az első hívószóra jelentkeztek, és így egy példaértékű összefogás alakult ki” – fogalmazott Caesar Éva, a MISZ elnöke. Az alaptantárgyak (matematika; magyar nyelv és irodalom; fizika; kémia; biológia; informatika) mellett az idegenvezetői online karantén-suliban lehetőség van többek közt művészettörténet; angol; francia; német; spanyol és finn nyelvi korrepetálásra is. Sőt, a kicsiknek még „meseolvasás együtt” opció is van. Az érdeklődőknek nem kell mást tenniük, mint fölkeresni a Salonic online időpontfoglaló rendszerben elérhető karantén-sulit, és itt oktatót, és tantárgyat foglalni. A magyar fejlesztésű program tulajdonosai, tekintettel a kezdeményezés jótékonysági céljára, ingyen biztosítják ennek használatát. Ugyancsak ingyenes a hozzáférés a Mozaik Kiadó által megjelentetett, általános iskolásoknak szóló tankönyvekhez, amelyek eléréséhez készült egy videó-útmutató is. „Nagy szeretettel várunk mindenkit az idegenvezetői karantén-suliba, felkészült kollégáink több éves tapasztalattal rendelkeznek különböző területeken, minden bizonnyal izgalmas, érdekes órákat tartanak majd kicsiknek-nagyoknak.” – mondta Deák Judit, a MIE elnöke.

Karantén-suliba jelentkezés, információk:

http://idegenvezetes.hu/hu/karantensuli-idegenvezetok-az-otthon-tanulo-gyerekekert/

http://miguides.com/karantensuli-idegenvezetok-az-otthontanulo-gyerekekert/

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk