hirdetés
hirdetés

Az OEP már támogatja a martfűi gyógykezelést

Idén is megjelent az Utazás kiállításon a Martfű Termál SPA Gyógyászati Központ, Uszoda és Gyógyszálló, ahol Tomasovszky László, a létesítmény tulajdonosa számolt be a közelmúltbeli örvendetes változásokról.

hirdetés

„Nyolcadszor vagyunk itt az Utazás kiállításon, és mondhatom, hogy mindig sikerrel. Úgy látjuk, hogy már célirányosan Martfűt, a gyógyfürdőt keresik, és sokan jelentkeznek is szállóvendégként. Örvendetes, hogy ebből az alkalomból jelenthetem be, hogy hétfőtől már érkeznek az első olyan vendégek a gyógyfürdőnkbe, akiknek kezelését az OEP támogatja” – mondta Tomasovszky László. Mint tavaly már megírtuk, erre a lehetőségre várnak egy éve, és most a héten már az első kezelésekre az előjegyzéseket is felvették, hétfőn érkezhetnek a kezelésre várók.Tomasovszky László hozzátette, sokat jelent a régió betegei számára, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei ÁNTSZ működési engedélye után, illetve az Országos Tisztifőorvosi Hivatal helyszíni szemléje alapján most megkapták a Regionális Jelentőségű Gyógyfürdő minősítést, illetve gyógyszálló besorolást, és megindíthatják az OEP támogatású gyógykezeléseket.

A szálloda vendégei bejelentkezhetnek víz alatti csoportos gyógytornára, iszappakolásra, víz alatti vízsugár masszázsra, medencés gyógyfürdőre, gyógymasszázsra, valamint a 18 év alattiak csoportos gyógyúszásra, amelynek lehetősége a térségben hiánypótló, hiszen kevés lehetőség adott ezekre a gyógyítási formákra, és rendkívül sok fiatal szorulna a kezelésre.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai