hirdetés
hirdetés

Az Orex Travel első katalógus-bemutatója

Első magyarországi katalógus-bemutatóját tartotta meg az Orex Travel utazási iroda február 7-én, szerdán Budapesten. Az iroda hazánkban az idei nyári szezonban kezdi meg működését, mint Törökország specialista tour-operator.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

Ruszkovszki Eszter, az Orex Travel partnerkapcsolatokért és marketingért felelős munkatársa mutatta be a céget: Az Orex Travel tulajdonosa az antalyai székhelyű Anex Group. Az anyavállalat évente 3.5 millió turistát utaztat a világ országaiba. A társaság 37 országban működtet irodát, 5000 főt foglalkoztat.

A cégnek saját tulajdonú szállodái vannak a török riviérán 3-5 illetve prémium 5 csillagos kategóriában. A csoporthoz tartozik egy légitársaság, az Azur Air, amelynek 27 repülőgépe van, piacvezető charterlégitársaság Oroszországban, Ukrajnában és Németország.

Az Anex Group 2016-ben belépett a német kiutaztató piacra is. Az Orex Travel Európa négy országában - Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Magyarország - kiutaztató tour-operátorként működik. 2010-ben elsőként a cseh és a szlovák piacon jelentek meg, majd 2014-ben Lengyelország következett. A romániai piacot terveik szerint jövőre indítják el. Törökországban több mint 250 szállodát kínálnak.

A 2018. nyári kínálatban 31 exkluzív török hotel szerepel. Magyar nyelvű animáció 3 szállodában van. A kiemelt úticél Törökország (Antalya, Belek, Side, Alanya, Kemer). Ruszkovszki Eszter elmondta, hogy most a partnerkapcsolat kiépítésén dolgoznak, eddig már 150 szerződött partnerük van. Terveik szerint felkeresik nagyobb városainkat is, hogy bemutassák a céget. Sőt, jövőre saját charterjáratot terveznek Debrecenből is.

Terveznek utakat Bulgáriába, Észak-Ciprusra, Görögországon belül Krétára. Első gépük május 19-én indul, a főszezonban két gép is szállítja az utasokat, ezekre június 13-ától lehet majd felszállni. De az utasok repülőre szállhatnak Kassán, Pozsonyban, Besztercebányán is.

A törökországi szállodák közül többen is lesznek magyarul beszélő gyermek animátoraink, akik délelőttönként kézműves programokkal, délutánonként aktívabb, sportos kikapcsolódással, esténként pedig mini discoval szórakoztatják a 4-12 éves korosztályú Orex Traveles vendégeket.

A török riviéra 4 szállodájában: SUENO HOTELS BEACH SIDE 5* (Side), SIDE BREEZE HOTEL 3* (Side), NOVUM GARDEN SIDE 5* (Side) működik az Orex Kids Club gyermekklub.

Az iroda különleges bónusz rendszert alakított ki, amelyet mindenki, aki visszatérő utas megkap. Az  egyedi azonosítóval ellátott OREX TRAVEL CLUB kártyát az utasok az első utazásuk teljes összegének befizetése után automatikusan megkapják. A kedvezményeket később bármely Orex Travel utazásra érvényesíteni tudják.

Az Utazás kiállításon 100 négyzetméteren 20 szálloda mutatja be magát március 1-4 között. Megújuló, új grafikai elemekkel bővülő weboldalukon foglalási kisokos is lesz.

Ruszkovszki Eszter munkáját Baumann László személyében új értékesítési és marketing munkatárs segíti majd. Baumann László kérdésünkre elmondta, hogy naponta jelentkeznek újabb és újabb szerződő partnerek.

Az iroda két munkatársnője, Éles Orsolya és Jonácsik Renáta részletes eligazítást adott a több mint nyolcvan megjelentnek a jutalékos rendszerről, és a napi teendőkről.

A tájékoztató végén a helynek megfelelően a Dumaszínházban Felméri Péter nyújtott vidám perceket, tombola, majd az ünnepi torta és a pezsgő elfogyasztása következett.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai