hirdetés
hirdetés

Az üdülési csekket beváltó éttermek körének bővítéséért lobbizik az MVI

A vendéglátást sújtó gazdasági nehézségek következtében egyre többen keresik meg a Magyar Vendéglátók Ipartestületét azzal a jogos igénnyel, hogy üzletük lehetőséget kapjon üdülési csekk-beváltására.
hirdetés

Mivel a testület jelenleg szabad kerettel nem rendelkezik, az alábbi levéllel fordult a Nemzeti Üdülési Alapítványhoz:

Tisztelt Elnök Úr!

Testületünket az utóbbi időben egyre több vendéglátó vállalkozás keresi meg az üdülési csekk-beváltás lehetőségével kapcsolatban. Elmondásuk szerint a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány munkatársai azt a tájékoztatást adják részükre, hogy Ipartestületünktől kérjenek ajánlást ahhoz, hogy a MNÜA szerződést tudjon velük kötni Üdülési Csekk beváltásra.

Kérem szíves tájékoztatását arról, hogy megváltozott-e az eddigi gyakorlat, mely szerint mi csak abban esetben tehetünk javaslatot, ha Önök megnyitnak részünkre egy újabb keretet? Mivel az ismert gazdasági helyzet miatt jelentősen megnőtt a vendéglátósok igénye a csekk-beváltás lehetőségére, így Testületünk az egyedi ajánlásokat is el tudja képzelni, de csak abban az esetben, ha erre Önök keretet tudnak biztosítani és írásban felhatalmaznak rá minket.

Amennyiben nem történt az eddig bevált gyakorlatban változás, akkor kérem, szíveskedjen számunkra a 2010-es évre egy új 200-as beváltási keretet biztosítani, hogy tagjaink jogos igényeit ki tudjuk elégíteni.

Budapest, 2010. január 27.

Válaszát várva maradok üdvözlettel: Háber Tamás Elnök

A válaszról és a megnyíló lehetőségről az MVI honlapján tájékoztatni fogja az érdeklődőket.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai