hirdetés
hirdetés

Bajszos szelfi a Wizz Air fedélzetén

A Wizz Air is csatlakozott idén a Movember mozgalomhoz, és bajusznövesztő versenyt írt ki férfi munkatársai körében, hogy népszerűsítse az egészséges életmódot, és felhívja a figyelmet a férfiegészség megőrzésének, valamint a megelőzés fontosságára.

hirdetés

Az angol moustache (bajusz) és a november szó összevonásából született Movember mára világméretű kezdeményezéssé vált, melynek célja, hogy megváltozzon a férfiak egészségéhez való hozzáállása. A résztvevők ilyenkor egy hónapon keresztül növesztik a bajuszukat, hogy ráirányítsák a figyelmet a férfiak egészségügyi kockázataira, például a prosztatarákra, a hererákra és a férfiak körében előforduló öngyilkosságra.

A korai stádiumban felismert prosztatarák az esetek több mint 98%-ban gyógyítható, de ha későn diagnosztizálják, ez az arány már csak 26%. A prosztatarák világszerte a második leggyakrabban előforduló rákos megbetegedés a férfiak körében. Negyven éves korban vagy afelett ezért javasolt részt venni szűrővizsgálaton.

A szűrővizsgálatok fontosságára a Wizz Air is felhívja a figyelmet, és nemzetközi bajusznövesztő versenyt indít férfi munkatársai körében, akár pilótaként, akár utaskísérőként, akár irodai munkakörben dolgoznak.

A bajuszokat mindenki nyomon követheti a közösségimédia-felületeiken a #Movember2019 és a #WIZZMovemberhashtag követésével. A Wizz Air várja utasai részvételét is: szelfizz a bajuszos légiutas-kísérőkkel vagy akár a pilótákkal és oszd meg a képet a saját profilodon a #Movember2019 és a #WIZZMovember hashtag-gel!

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai