hirdetés
hirdetés

Bécsi Bál Budapesten – tavasszal

Bár már túl vagyunk a báli szezonon, sokak örömére idén is lesz Bécsi Bál, amelyet április 23-án rendeznek a budapesti InterContinentalban.

hirdetés

Egy év kihagyás után idén rendezi meg második alkalommal meg a Bécsi Polgármesteri Hivatal jóváhagyásával és támogatásával a Rózsa PR Ügynökség a Bécsi Bált, amelyen kiváló programokat ígérnek. Erről csütörtökön, április 14-én az újságírókat Rózsa B. György, a Magyar Újságírók Országos Szövetségében megtartott sajtótájékoztatón informálta.

Rózsa B. György
Rózsa B. György

Az estén fellépnek a Bécsi Operaház balettművészei és a Budapesti Operettszínház énekesei. A nyitótánc a Budapest Táncművészeti Stúdió előadása, az énekesek magyarul és németül is előadják műsorukat.

Rózsa B. György elmondta, hogy a foglalások alapján biztosan lesznek a magyarok mellett osztrák, angol és orosz vendégek is, a bál névadó szponzora Bécs városa.

A báltermen kívül is szerveznek programot, ismét beöltözhetnek a vendégek régimódi ruhákba, és emlékfotókat is készítenek róluk.

Lesz szalonzene (Johan János és zenekara) és tánczenekar is. Többek közt fellép a Something Nice, Djordjevic István (Giorgio), Lakatos Yvett és Gál Csaba Boogie.

További információ: www.becsibal.hu

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai