hirdetés

Bevlo buli

Látott már olyan textil bemutatótermet, ahol az igazi buli indulásának kezdetén átváltják a helyiség világítását bulifényekre, és a vérpezsdítő zene még a mosdóban is topminőségben szól?

hirdetés

Ha a kecskeméti Bevlo bemutatótermében jár akkor, amikor évvégi partner partit tartanak a tulajdonos Magony-testvérek – ahogy ez 2014. november 30-án, péntek este történt, nos, akkor ebben az élményben lehet része. A Bevlonál nemcsak a bulihangulat hihetetlenül tökéletes, hanem olyan exkluzív lakástextilek és enteriőrök idéznek egy elegáns, mégis barátságos otthon hangulatát, ahol nem győz az idegen gyönyörködni a parányi, tökéletes részletekben, és a kifinomult ízlésvilág megannyi megnyilvánulásában.

 Nyilvánvaló, hogy a Magony testvérek, Péter és Zoltán nem csupán textileket kínálnak eladásra, hanem Európa vezető design piacának legmeghatározóbb cégeivel együttdolgozva ma már egyfajta textildivatot is diktálnak idehaza.

 Pesti és kecskeméti üzleti partnereiket, lakberendezőket, belső építészeket hívtak év végét búcsúztató partira elegáns világukba, ahol az exkluzív bútorszövetek, függönyök és más dekorációs elemek biztosították ezúttal az egyedi hátteret a bőven terített asztalok, a toppárlatok, pezsgők, borok valamint a most legtrendibbnek számító japán whisky mellé.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Utazási irodásként miképp készülnek a majdani esetleges nyitásra?

Kiadónk társoldalai