hirdetés

Budapest nem támogatja a ZéPé bezárását

Hoffmann Tamás, a XI. kerület Fideszes polgármestere áprilisban közölte, hogy a Petőfi híd budai hídfőjénél lévő két szórakozóhely, a Zöld Pardon és a Cafe del Rio október 31-ig tarthat nyitva, ezt követően kötelességük az eredeti állapot helyreállítása, azaz a meglévő felépítmények lebontása és a közterület parkosítása. A polgármester akkor jelezte: a közterület rendezését követően az önkormányzat a területen országzászlót állít fel - adta hírül az MTI.

hirdetés

Szűcs-Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója csütörtökön azt nyilatkozta, hogy a szórakozóhely bezárását "apolitikus" lépésnek tartja. A kommunikációs igazgató elmondta, hogy a valódi, közismert országzászló egyébként is a belvárosi Szabadság téren állt.

A Zöld Pardon Kft. az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: a terület október 31-ét követő sorsáról, így országzászló állításáról a fenti szerződés nem rendelkezik, s ők semmilyen hivatalos értesítést, illetve megkeresést nem kaptak az üggyel kapcsolatban.

A társaság ugyanakkor kiemelte: csak a 2009-es lezárt üzleti év során több mint százmillió forinttal járult hozzá a kerületi, illetve a központi költségvetéshez, miközben közvetve négyszáz embernek adott munkát. (forrás: MTI)

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai