hirdetés

Célba ért a sörgyár adománya

Immár hagyománnyá vált, hogy a HEINEKEN Hungária Zrt. minden évben, jótékonysági programjának keretében a város lakóival karöltve választja ki azokat a kezdeményezéseket, melyeket végül szavazásra bocsátanak, ahol a lakók maguk dönthetik el, kik nyerjék el az összesen 6 millió forintos támogatást. A szervezetek nem vártak túl sokat, az eredményhirdetést követő fél éven belül megvalósították terveiket.

hirdetés

Sopronban idén a Nagycsaládosok Országos Egyesületének Soproni Tagegyesülete nyert, akiknek a 2,5 milliós támogatás egy több napos kirándulás megszervezését teszi lehetővé. A szervezet egy fát is ültetett a HEINEKEN Hungária tiszteletére, ezzel mondtak köszönetet a vállalatnak, hogy évek óta támogatják a város civil szervezeteit. A kislevelű hársfát Sopronban, a Frankenburgi út szomszédságában levő parkban ültették el. Ugyanitt a második helyezett Alapítvány a Közbiztonságért a másfél millió forintos támogatást saját forrásból kiegészítette, így tudta megvásárolni azt a bűnügyi rendszert, mely a jövőben megkönnyíti a rendőrség munkáját és Sopron lakói is nagyobb biztonságban érezhetik majd magukat.

Martfűn az első helyezett a Martfű Városi Művelődési Központ és Könyvtár a másfél millió forintos támogatásból jelentősen bővítette a könyvtárból kölcsönözhető könyvek állományát, illetve kialakítottak egy interaktív múzeumi kiállítóteret a látogatók számára. Idén a második helyezett a Városszépítő Egyesület a félmillió forintos támogatásból Martfű város látképét változtatta meg azzal, hogy az utakat virágba borították. Az ültetés több turnusban zajlott, melynek záróakkordja egy közös kertészkedő nap lett, amikor a munkában az adományozó HEINEKEN Hungária önkéntesei is segítettek.

„Örülünk, hogy hozzájárulhattunk ahhoz, hogy a két város lakóinak életminősége bármilyen mértékben javulni tudott. A Heineken Hungária a jövőben is mindent megtesz azért, hogy támogassa azt a közösséget, mely otthont ad gyárainak. Jótékonysági programunkat idén is folytatjuk, remélhetőleg hasonló örömet okozva ezzel az itt élő embereknek.” – mondta el Diós László, a HEINEKEN Hungária Zrt. emberi erőforrás igazgatója.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

A koronavírus elleni oltás kötelezővé tétele lehet-e a légiközlekedés újraindításának garanciája?

Kiadónk társoldalai