hirdetés
hirdetés

Családi hétvégét nyerhet Disneylandbe

Az idén 20. születésnapját ünneplő párizsi Disneyland mesés célállomás, családi kaland, varázslat kicsiknek és nagyoknak.

hirdetés

Az Air France által meghirdetett játéknak köszönhetően most egy négytagú család (2 felnőtt, 2 gyermek) életre szóló élményben részesül. A 2013. június 10. – 2013. július 15. között zajló „Foglalj helyet Disneyland-be” című játék szerencsés nyerteseit ugyanis az Air France Párizsba röpíti, ahol a család egy hosszú hétvégét tölthet mesés körülmények közt. Természetesen a szállás is varázslatos, a Disney hotelben lesz.  

Aki szeretné megnyerni ezt a mesés nyereményt, annak a Foglalj Helyet Disneylandbe játék weboldalán Disneyland-hez kapcsolódó kérdéseket kell megválaszolni. A játék időtartama alatt hetente 10 kérdésre kell készülni. Minden helyes válasz pontot ér. A pontozásba beleszámít az is, hogy mennyi idő alatt sikerült az adott kérdést megválaszolni. Amennyiben egy játékos rendelkezik érvényes Air France foglalással, a foglalási kód megadásával tovább növelheti pontszámát. A főnyeremény mellett a heti nyereményekért – 25 db páros belépő Disneyland-be - is érdemes versenyezni. A heti nyerteseket az adott heti 10 legjobb eredménnyel rendelkező játékosok közül sorsolják ki, míg a fődíjat az öt heti, összesített eredmény alapján ítélik oda.

Az Air France és a 20 éves Disneyland azokra is gondolt, akik nem vesznek részt a játékban, de szeretnének eljutni a mesék birodalmába. Akinek van érvényes Air France foglalása, az 2013. július 31-ig 20 EUR kedvezménnyel vásárolhat Disneyland-belépőt.

Disneyland Párizs mellett 30 km-re található Marne-la-Vallé városában. Összterülete 556.560 négyzetkilométer, amelyet két nagy parkra osztottak: a Disneyland és a Walt Disney Studios. Mindkét park egész évben nyitva, a látogatók 50-féle programlehetőség közül válogathatnak. 7 különböző téma-hotel is van, amelyek a kalandok és a mesék világát elevenítik fel. A rengeteg játék mellett egyéb szolgáltatásokat is igénybe lehet venni, mint például mozik, éttermek, bárok. Ugyanakkor szinte mindig van valamilyen kiemelt program, fesztivál vagy fejlesztés a parkok területén, ami miatt még jobban pezseg a Disney élet.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai