hirdetés
hirdetés

Csalás miatt vizsgálat a Ryanair ellen

Társadalombiztosítási csalás miatt vizsgálják a Ryanairt Olaszországban.

hirdetés

A légitársaság állítólag nem fizetett be mintegy 12 millió euró társadalombiztosítási járulékot az alkalmazottjai után. Az ügyet vizsgáló szakértők szerint úgy kerülték el az olaszországi adózást, hogy alacsonyabb nyugdíjjárulékot fizettek ki Írországban a Bergamóból ki- és berepülő személyzet után, adja hírül az euronews.com tudósítása.

 

A vizsgálatot közvetlenül ismerő forrás szerint a Ryanair vezérigazgatója ellen 2010 júniusa óta folyik vizsgálat a cégcsoport jogi képviselőjeként betöltött szerepe miatt. A Ryanair nem kívánta kommentálni az ügyet, de közölték, hogy tiszteletben tartják az uniós adóügyi szabályokat, amik lehetővé teszik számukra, hogy a legkisebb járulékot fizessék, függetlenül a személyzet lakhelyétől.

(forrás: Euronews)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés