hirdetés

Csapj a földhöz egy tányért, és érezd jól magad!

Különös módjait választották a testi-lelki megújulásnak a margitszigeti Thermal Hotelesek, az apropó a szálloda felújítási munkáinak befejezése volt.

hirdetés

Biciklizz a betevő vitamin adagodért, szelfizz kávéval, falj fánkot a fánkfalról, próbálj ki egy akupunktúrás kézmasszázst – soroljuk tovább?

Minek? Ebből is kiderül, hogy a Thermal Hotel Margitsziget félévig tartó felújítási munkáinak befejeztével határtalan öröm és felszabadultság járja át a házat müködtető csapatot, és ezt a stresszmentes érzést igyekeztek átadni meghívott vendégeiknek június 14-én, egy különlegesen laza parti során.

Először Mácsai Péter szállodaigazgató köszöntötte az egybegyűlteket, aki a boldogság és a lélek harmóniáját emelte ki a kortárs művészet jegyében felújított terek egyikében, a lobbi bárnál.

A mintegy 1,2 milliárd forintba kerülő átépítés során új ruhába öltözött a lobbi, a recepció, a bár, a bisztró teljes területe az elegáns terasszal karöltve, valamint a különtermeket is teljesen átépítették. És olyan pazar házibulit rendeztek a házigazdák az építkezés befejezésének örömére – hogy vendégeiknek ezt az estét sokáig emlékezetessé tették.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Fotók: Anthoula)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai