hirdetés
hirdetés

Delta: újraindul a Budapest—New York szezonális járat

A Delta légitársaság június elsején bejelentette, hogy újraindítja a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a New York-i John F. Kennedy repülőtér között közlekedő nonstop, szezonális járatát. Az Air France KLM partner-légitársasággal együttműködésben üzemeltetett, napi rendszerességű járat június 2-án indul és a szezon utolsó gépe október 29-én száll fel Budapestről.

hirdetés

A Delta idén nyáron immár ötödik éve kínál repülőjáratot Budapest és az Egyesült Államok között, a járat elindítása óta csaknem 350 ezer ügyfél vette igénybe ezt a szolgáltatást, mondta Bob Hannah, a Delta európai, közel-keleti és afrikai régiókért felelős értékesítési igazgatója. A nyári, szezonális járat segítségével több mint 50 célállomásra juthatnak el az utasok az USA-n belül és azon túl. A szezonális Budapest—New York járat 216 üléses Boeing 767-300 repülőgéppel üzemel majd az alábbi menetrend szerint:

Járat Indulás Érkezés
DL99 Budapest, 12:50 New York JFK, 16.50
DL98 New York JFK, 19:40 Budapest, 10:50 (másnap)

Idén nyáron a Delta minden hosszú távú, nemzetközi járatán – így a Budapestről induló járaton is - bevezeti az "Economy Comfort" elnevezésű gazdaságos prémium osztályt. Az új üléseken több mint 10 cm-rel nagyobb hely jut a lábnak, a háttámla pedig az Economy osztályú üléseknél 50%-kal hátrébb dönthető. Ezenkívül a Delta tervezi, hogy 2013-ra nemzetközi járatain, az összes széles törzsű gép BusinessElite osztályán teljesen vízszintesre dönthető ágyüléseket vezet be.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai