hirdetés

Dőlnek a foglalások az idei első Étterem Hétre

Bár még nincs egy hete, hogy eldördült a startpisztoly (hiszen február 25-től lehet foglalni helyet a VIII. Országos Étterem Hétre) azonban már jócskán akadnak olyan vendéglátóegységek, ahová máris kitehetik a megtelt táblát.

hirdetés

Idén tavasszal ismét több mint száz felső- és középkategóriás hazai vendéglátóegység vállalta, hogy egy héten át - március 16 - 22 között - minőségi, háromfogásos ebéd- vagy vacsoramenüt kínál 3,300 forintos egységáron (ebben az összegben benne van a szervízdíj is).

Az idei első (minden évben tavasszal és ősszel hirdetik meg a szervezők a programot) Étterem Hét újdonsága, hogy nemcsak az immár szokásos összegért, hanem ettől többért is lehet a neten foglalni helyet: az un. Prémium menük ára egységesen 4,900 Ft. A programban résztvevő éttermeknek mintegy 20 százaléka kínálja a topkategóriát, a többieknél az immár megszokott áron fogyaszthatnak a vendégek ebédet, vacsorát - hangzott el azon a tájékoztatón, amit a szervezők tartottak az Étterem Hét egyik résztvevőjénél, a Corinthia Hotel-beli Rickshaw étteremben.

Kiss Zoltán (Étterem Hét) elmondta azt is, hogy legutóbbi, tavaly októberi eredményeik igencsak mutatósak: akkor 23 ezer vendég foglalt online platformjukon keresztül helyet valamelyik vendéglátóhelyre, és 117 étterem vett részt a minőségi vendéglátást megfizethető áron előtérbe helyező egy hetes, országos szintű rendezvénysorozat alkalmával.

Mindehhez csak annyit tennénk hozzá: a foglalás módja olyan pofon egyszerű, hogy még az is sikerrel tudja abszolválni, aki amúgy (saját vagy mások megítélése szerint) korántsem profi szinten van az online eszközök kezelése terén.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai