hirdetés
hirdetés

Eggyel kevesebb Budapest-Peking járat indul télen

A téli menetrendi időszakban az Air China ideiglenesen felfüggeszti vasárnapi budapesti járatát, így tavaszig négy helyett heti három járat fog közlekedni.

hirdetés

Eggyel kevesebb járatot indít a Budapest-Peking útvonalon az Air China a téli menetrendi időszakban – tudtuk meg a légitársaság magyarországi képviseletétől. Jelenleg hétfői, szerdai, pénteki és vasárnapi napokon indulnak Magyarországról Kínába a járatok, október 25-étől azonban a vasárnapi járatot tavaszig felfüggesztik, előreláthatólag március 25-éig, az első kimaradó vasárnapi járat az október 25-i lesz.

A budapesti indulási időpontokban csupán a téli óraátállítás miatt lesz változás: az említett napokon jelenleg 21:10-kor indulnak a járatok, október 26-ától azonban egy órával korábban, 20:10-kor szállnak fel a gépek a budapesti repülőtérről. A Pekingben való landolás október 26-ától helyi idő szerint másnap 12:40-ről 12:50-re változik. Pekingből jelenleg helyi idő szerint 13:05-kor szállnak fel a gépek és szintén helyi idő szerint 19:40-kor érkeznek Budapestre, október 26-ától a járatok 13:00-kor indulnak és magyar idő szerint 18:40-kor landolnak.

Forrás: bud.hu
Forrás: bud.hu

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai