hirdetés

Egy igazán szeretni való új hely: Kisbécs

Lehet nyitni új vendéglátóegységet profi számítások alapján, üzleti alapon, és lehet úgy is – bár ez a ritkább -, hogy a tulajdonosokat kizárólag az érdekli: vendégeik épp olyan jól érezzék magukat náluk, mintha bárki egyik barátjához menne reggeli közös kávézásra vagy esti borozgatásra egy mesebeli, virággal övezett teraszra.

hirdetés

A budai zöldövezetben, a folyamatosan full-ra járatott Villa Bagatelle-től egy kőhajításnyira nyílt a napokban egy nagyon apró, nagyon barátságos és különleges koncepció mentén felépített új kávézó és borbár, a Kisbécs.

Nevéhez méltóan picike, viszont bor témában annál nagyobb választékot kínál: kizárólag osztrák kézműves borászatok tételeit tartják, akár palackos kiszerelésben vagy poharaztatásra. Hozzá reggelihez ropogós péksüteményeket, délre, délutánra, estére friss salátákat, szendvicseket, osztrák módra készült desszerteket kínálnak.

Ausztria kóstolható kicsiben mostantól Buda zöld szívében, és hab a tortán, hogy a miniatűr borbár épp egy álomszép virágbolt mellé költözött, így virágillat, szín- és ízkavalkád fogadja mostantól a betérőket a Németvölgyi úti Kisbécsben, Buda egyik új gasztropontján.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Utazási irodásként miképp készülnek a majdani esetleges nyitásra?

Kiadónk társoldalai