Egy igazán szeretni való új hely: Kisbécs
Lehet nyitni új vendéglátóegységet profi számítások alapján, üzleti alapon, és lehet úgy is – bár ez a ritkább -, hogy a tulajdonosokat kizárólag az érdekli: vendégeik épp olyan jól érezzék magukat náluk, mintha bárki egyik barátjához menne reggeli közös kávézásra vagy esti borozgatásra egy mesebeli, virággal övezett teraszra.

A budai zöldövezetben, a folyamatosan full-ra járatott Villa Bagatelle-től egy kőhajításnyira nyílt a napokban egy nagyon apró, nagyon barátságos és különleges koncepció mentén felépített új kávézó és borbár, a Kisbécs.

Nevéhez méltóan picike, viszont bor témában annál nagyobb választékot kínál: kizárólag osztrák kézműves borászatok tételeit tartják, akár palackos kiszerelésben vagy poharaztatásra. Hozzá reggelihez ropogós péksüteményeket, délre, délutánra, estére friss salátákat, szendvicseket, osztrák módra készült desszerteket kínálnak.

Ausztria kóstolható kicsiben mostantól Buda zöld szívében, és hab a tortán, hogy a miniatűr borbár épp egy álomszép virágbolt mellé költözött, így virágillat, szín- és ízkavalkád fogadja mostantól a betérőket a Németvölgyi úti Kisbécsben, Buda egyik új gasztropontján.