hirdetés

Együttműködés Bükön

Közös sajtótájékoztató keretében jelentette be a Bükfürdő Thermal & Spa, valamint a Büki Szobakiadók Szövetsége a közöttük létrejött új együttműködést. Az eseményt július 15-én, a fürdő főbejáratánál tartották, melyen részt vett Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, dr. Németh Sándor, Bük város polgármestere, valamint Németh Gyula, a Büki Szobakiadók Szövetségének elnöke. 

hirdetés

Az együttműködés keretében a Büki Gyógyfürdő Zrt. a Büki Szobakiadók Szövetségénél regisztrált tagok részére díjmentesen biztosít kedvezménykártyákat, így a magánszálláshelyeken megszálló vendégek ezen kártya felmutatásával vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásaira vonatkozó kedvezményt: a masszázsok, valamint a sókabin árából 15%, míg a gyógykúrák árából 10% kedvezmény igénybevételére jogosít a kártya. A kedvezményrendszer jótékony hatással lehet mind a fürdő, mind a magánszálláshelyek, mind pedig a település jövőjére.

Az együttműködésnek köszönhetően a kereskedelmi szálláshelyek mellett most már a magánszálláshelyek is aktívan részt vesznek a fürdő szolgáltatásainak értékesítésében és ösztönözhetik vendégeiket a többletszolgáltatások igénybevételére.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai