hirdetés

Elégedett az Accor

A világ vezető szállodaüzemeltető csoportja az Európában jelentkező kedvezőtlen naptári hatás ellenére is növekedést könyvelhet el 2012 harmadik negyedévére. A tavalyi eredményhez képest 1.3%-kal növelte bevételeit, ezzel a 2012-es célszámokat megerősítve.

hirdetés
A negyedév teljesítményével együtt az Accor az eddigi 9 hónapot tekintve 2.8%-kal teljesített a tavalyi megfelelő időszak felett, 4202 millió euró bevételt termelve.
 
A negyedévi növekedéshez a magasabb és közép árfekvésű hotelek 1.6%-os, az alacsonyabb árfekvésű szegmens 0.5%-os bevétel-emelkedéssel járultak hozzá. A menedzsment- és franchise-díjakból származó bevételek 12.9%-kal emelkedtek. Európában Németország és az Egyesült Királyság piacai teljesítettek legjobban, Európán kívül pedig Latin-Amerika hozta a legnagyobb bevétel-növekedést.
 
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol, hogy lehetne Budapest turizmusát fellendíteni?

Partnerünk