hirdetés
hirdetés

Elindult a licittravel.hu aukciós portál

A licittravel aukciós portál a turisztikai-vendéglátó szakmának biztosít mérhető reklámkommunikációs lehetőséget, másrészt lehetőséget ad a kalkulálható szabad kapacitások tervszerű értékesítésére.
hirdetés
Az aukciós portál az indulhatunk.hu adatbázisát és látogatottságát használja fel, amely már az induláskor biztosítja az ajánlatok értékesítéséhez szükséges látogatói létszámot. Ennek segítségével a hirdetések és a kínálat több mint félmillió emberhez juthat el havonta, a hatékonyság, a célcsoport elérése az internetes technika segítségével közvetlenül mérhető.
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés