hirdetés
hirdetés

Élmények világszerte

Isztambul, New York, Barcelona, Kenya, Vietnám, Costa Rica – az eddigiek mellett ezeken a helyeken már akár idén is szilveszterezhetünk az 1000 Út Utazási Iroda szervezésében.

hirdetés

Élmények világszerte címmel mutatta be az 1000 Út Utazási Iroda 2018/19 évi egzotikus útjaik ajánlatait tartalmazó katalógusát, szeptember 4-én a Hotel Medoszban. Az eddigi legszélesebb választékot kínáló 90 oldalas katalógusukban a 2018 ősz-tél, a 2019 tél-tavasz, a szilveszteri és az egzotikus útjaik több újdonsággal és hasznos információkkal szerepelnek. A nívós kiadvány borítóján stílszerűen egy gyönyörű indiai menyasszony látható.

Gorszkij Jaroszlav irodavezető a katalógus-bemutatón megjelent több mint 60 viszonteladót köszöntötte, majd Oleg Ermilov tulajdonos ügyvezető arról beszélt többek között, hogy változatlanul a minőség és a garancia az iroda jellemzője, körutazásaikra többféle garanciát nyújtanak: a program elindulását, a minőséget, és azt, hogy az igényelt társítás sikertelensége esetén átvállalják az egyágyas felárat. Büszkeségük, hogy nagy szakmai tudású, magyarul beszélő idegenvezetők viszik, és várják az utasokat a helyszínen. A csoportos utak mellett egyéni körutazások megszervezését is vállalják.

Az elkövetkező egy évben mind az öt földrészre, sőt még az Északi-sarkra is szerveznek utazásokat. Nagy sikerű Afrikai és Ázsiai körutazásaik programjuk éppúgy elindul, mint számos más, távol-keleti, afrikai, észak-, közép- és dél-amerikai útjuk.

Rokolya Péter, az iroda egzotikus útjainak referense, idegenvezető ezt azzal erősítette meg, hogy a korrekt szolgáltatások és tájékoztatás, valamint a garantált kiscsoportos indulások miatt érdemes választani irodájukat. Véleménye szerint ezeket az utakat az érettebb korosztály választja, számukra egész napos programokat állítanak össze. A hivatalos programokon túl egyéni kéréseknek is eleget tesznek, egy-egy egzotikus út előtt találkozót szerveznek, ahol az utasok és az idegenvezető megismerhetik egymást, elmondhatják kívánságaikat is, amelyeket a vezető beiktathat az út eseményei közé.

Mind az öt földrészre kínál utakat az 1000 Út Utazási Iroda. A körutazások Afrika, Ázsia, Ausztrália, Közép- és Dél-Amerika, valamint Európa vidékére visznek. A már hagyományos útjaik mellett új, vagy kibővített körutazásokat is szerveznek:

Libanonba (az út jövőre indul, de már vannak jelentkezők, a török légitársaság gépével utaznak és öt világörökségi helyszínt néznek meg),

Kappadokiába (Kis-Ázsia tündérvilágába charter járatokkal Budapestről magyar idegenvezetővel)

Koreába (egy félsziget két ország címmel és Peking érdekességeivel)

Fülöp szigetekre (felfedező út - ahol egyedi állatvilág, néprajz, világörökségi helyszínek várják)

Szudán (Nílus, több piramis, mint Egyiptomban, és a fekete fáraók sivatagi birodalma)

Észak- Madagaszkár (a nyolcadik kontinens trópusi világa)

Grand Peru (az Andoktól az óceánig, szivárványhegy)

Keresztül Amerikán a legendás 66-os út (a kiscsoportot mikrobusz várja, Chicagótól- Santa Monicaig)

Beszámoltak az egyéni egzotikus üdülésekről is, ahol fix indulással, egyénre szabott programokkal, rejtett költségek nélkül szervezik az utakat. Akik a kiemelt egzotikus utakra jelentkeznek, azokat várja a Maldív szigetek, Bali és Dubaj. Újdonságnak számít a Dél Afrikai cápa expedíció, a Maharaja express és a vitorlás kalandok a Sea Bird fedélzetén.

Az irodával a világ legszebb strandjain nyaralhatnak: Bali, Dubaj, Maldív-szigetek, Seychelles, Mauritius, Kuba, Mexikó, Guadeloupe várja az utasokat, és saját szervezésű tengeri hajóútjaikon felfedezhetik a Maláj-félsziget legszebb helyeit.

A rendezvényen az Emiratest budapesti képviseletétől Krisko Anett többek között megemlítette, hogy járataikon senki nem unatkozhat, hiszen a repülőgépeiken 2500 tv-, zene- és mozicsatorna, valamint magyar nyelvű kísérők várják az utazókat.

Zajos Klára Dubaj turisztikai képviseletének Magyarországért felelős country managere a világ negyedik leglátogatottabb helyéről, Dubajról beszélt, amelyet tavaly 24 százalékkal több turista keresett fel, 107 ezer szállodai szoba várja a vendégeket, és közönségigénynek megfelelően folyamatosan épülnek a három és négycsillagos szállodák is. Újdonságként említette, hogy készen áll már a világ legnagyobb óriáskereke is, amelyet ősszel avatnak fel.

A prospektus hosszú hétvégékre is ajánl utakat, például Toszkánában egy gasztro hétvégét, egy törökországi bortúrát, vagy lehet ismerkedni a grúz borokkal, de Szentpétervár és Moszkva is ránk, utazókra vár.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai