hirdetés
hirdetés

Erdei Bálint az ECTAA igazgatója, Hajdú Attila az igazgatóhelyettese

A közgyűlés választja meg az igazgatótanácsot, ezúttal egyhangúlag a szervezet igazgatójává választotta dr. Erdei Bálintot, a MUISZ elnökét, igazgatóhelyettessé Hajdú Attilát a MUISZ nemzetközi kapcsolatok bizottságának vezetőjét. Mindkét megbízás 2020-ig szól az ECTAA legfőbb döntéshozó szervezetében - tájékoztatott kedden a MUISZ.

hirdetés

A megújult igazgatótanács megválasztotta a szervezet új elnökét, Pawel Niewiadomski személyében, aki a lengyel utazási irodák szövetségének (PIT) elnöke Az új elnökhelyettes a spanyol utazási irodák szövetségének (ACAV) elnöke, Eva Blasco Garcia lett, az ECTAA új kincstárnoka a görög utazási irodák szövetségének (HATTA) alelnöke, Marios Kammenos.

A végrehajtó bizottság további tagjai: Heli Maki-Franti Finnországból (SMAL), Lars Thykier Dániából (DRF), a horvát Boris Zgomba (UHPA), valamint a holland Frank Oostdam (ANVR).

A MUISZ képviselője Hajdú Attila gratulált az új elnöknek, és örömmel fogadta, hogy az ECTAA első választott elnöke a V4 országokból került ki, és a végrehajtó bizottságba is MUISZ által támogatott jelöltek kerültek megválasztásra.

A képen balról jobbra- Pawel Niewiadomski, Eva Blasco Garcia, Marios Kammenos, Hajdú Attila, fotó: MUISZ

A maláj turisztikai hivatal vezetőjének köszöntőjével hétfőn kezdődött az ECTAA 117. közgyűlése Kuala Lumpurban. A maláj turisztikai szervezetek és a kormány célja, hogy jelentősen növelje az országba látogató európai turisták számát. Jelenleg mindössze évi 1,5 millió látogató érkezik az országba Európából pedig az ország turisztikai potenciálja,  természeti adottságai, a maláj vendégszeretet, a változatos gasztronómia, valamint a megfizethető árak alapján a turisták számára kiváló desztináció.

Az ECTAA (The European Travel Agents’ and Tour Operators’ Associations) közgyűlésén a nagy távolság ellenére is minden európai tagszervezet képviselője, így a Magyar Utazási Irodák Szövetsége is részt vesz.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai