hirdetés
hirdetés

Erzsébet utalvány kerül a tűzre télen

Pusztadobos, Vajdácska, Zsadány, Ózd és Vilmány településeken, az ország leghátrányosabb kistérségeiben működő öt általános iskola és óvoda fűtési költsége lesz kevesebb idén télen, miután az intézmények az Erzsébet-utalvány brikettpályázatának nyerteseként több tonna fűtőanyaghoz jutnak hozzá.

hirdetés

A Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. szeptemberben írta ki fűtéstámogatási pályázatát, amelyre az ország 47 leghátrányosabb kistérségének alap- és középfokú oktatási intézményei jelentkezhettek. Az Erzsébet-utalvány brikettek fűtési célú hasznosítására már a meghirdetés másnapján számos pályázati adatlap érkezett.

Az összesen 70 tonnányi érvénytelenített Erzsébet-utalványból készült brikettet öt intézmény nyerte el a beérkezés sorrendjében, az igényelt mennyiség arányában. A pusztadobosi Általános Iskola és Óvoda 10, a vajdácskai Általános Iskola és Napközi Otthonos Óvoda 25, a Zsadányi Református Általános Iskola 12, az ózdi Csépányi Általános Iskola 15, a II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános Iskola és Napközi Otthonos Óvoda Vilmányból 8 tonna papírhulladékból préselt tüzelőanyag formájában jut támogatáshoz.

Az érvényes pályázatok mellett voltak olyanok is, amelyek elbírálását az adatlap helytelen kitöltése nem tette lehetővé. Ezek a pályázatok többek között hibás adatokat és hiányos sorokat tartalmaztak, az intézmény a rendelkezésre álló brikett mennyiségnél nagyobb tételben kért támogatást, vagy az adatlap nem tartalmazta a dátumot.

Az Erzsébet-utalvány briketteket a Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. juttatja el az ország leghátrányosabb kistérségeiben működő nyertes intézményekhez, Pusztadobos, Vajdácska, Zsadány, Ózd és Vilmány településekre. Az öt általános iskola és óvoda fűtési költségének csökkentéséhez jelentős mértékben nyújt segítséget a Nemzeti Üdülési Szolgálat Kft. brikettpályázata.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai