hirdetés
hirdetés

Ezeken az útvonalakon növeli kapacitásait az Air France

Heti 56 rövid-, közép- és hosszútávú Air France-járat fog közlekedni idén nyáron a tengerentúli francia területek és két párizsi reptér közt.

hirdetés

Az Air France idén nyáron növeli Karibi Franciaország (Pointe-à-Pitre és Fort-de-France), Francia Guyana (Cayenne) és Reunion sziget, valamint a Párizs-Charles de Gaulle és Párizs-Orly repülőterek között közlekedő járatainak számát. Heti 56 rövid-, közép- és hosszútávú járat fog közlekedni a tengerentúli francia területek és a két párizsi reptér közt - tájékoztatta szerkesztőségünket a légitársaság.

A 2020 decemberében indított Párizs-CDG és Karibi Franciaország közötti járatok száma 2021 nyarán heti 7-re emelkedik mindkét szigetre vonatkozóan.

A 2021-es nyár menetrend közvetlen, oda-vissza közlekedő járatokkal:

Pointe-à-Pitre: heti 18 járat

    heti 11 járat Párizs-Orly reptérről
    heti 7 járat Párizs-CDG reptérről

Fort-de-France: heti 14 járat

    heti 7 járat Paris-Orly reptérről
    heti 7 járat Párizs-CDG reptérről

Cayenne: heti 10 járat

    heti 7 járat Paris-Orly reptérről
    heti 3 járat Párizs-CDG reptérről minden szerdán, pénteken és vasárnap (2021. április 2-től kezdődően)

Saint-Denis de La Réunion: heti 14 oda-vissza közlekedő járat

    heti 7 járat Párizs-Orly reptérről
    heti 7 járat Párizs-CDG reptérről (2021. április 6-tól kezdődően)A járatokat Business, Premium Economy és Economy kabinokkal felszerelt Boeing 777-200 és 777-300 gépek fogják kiszolgálni.

A jegyek az összes Air France értékesítési csatornán, például az airfrance.com oldalon keresztül foglalhatók, és a jegyárra való tekintet nélkül, költségmentesen módosíthatók 2021. szeptember 20-ig.

A légitársaság azt ajánlja utasainak, hogy repülés előtt minden esetben tájékozódjanak az érvényben lévő utazási korlátozásokat és szabályokat illetően. Azt is érdemes tudni, hogy a Franciaország tengerentúli területeire csak negatív koronavírus-teszteredménnyel lehet utazni.

Az Air France továbbra is érvényben tartja fokozott egészségügyi és biztonsági intézkedéseit. Felszállás előtti testhőmérséklet-ellenőrzéssel, fokozott takarítással és fertőtlenítéssel, valamint az egész utazás alatt kötelező maszkviseléssel óvják az utasok és a személyzet egészségét.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai