hirdetés

Február közepén dől el a bulinegyed sorsa

Február 18-án tartják a szórakozóhelyek nyitvatartásáról szóló helyi népszavazást, ahol ha az igenek nyernek, a helyeknek zárva kell tartani éjfél és reggel hat között.

hirdetés

Ahogy mi is beszámoltunk róla, október 3-án a VII. kerületi önkormányzat képviselő-testülete a bulinegyedet (Belső-Erzsébetváros) érintő kérdésekről tárgyalt. A gyűlésen jelen volt az Élhető Erzsébetváros civil kezdeményezés is, akik már hónapok óta azért küzdenek, hogy a szórakozóhelyek éjfélig lehessenek csak nyitva.

Az őszi közgyűlésen azonban nem döntöttek a nyitvatartás kérdéséről, hanem népszavazásban egyeztek meg, melynek most kitűzték az időpontját is.

A VII. Kerületi Választási Bizottság határozata február 18-ra írta ki a bulinegyed nyitvatartásáról szóló helyi népszavazást, ahol ha az igenek nyernek, akkor a szórakozóhelyeknek zárva kell tartani éjfél és reggel hat között.

forrás: 123rf.com
forrás: 123rf.com

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit gondol, hogy lehetne Budapest turizmusát fellendíteni?

Partnerünk