hirdetés

Fejlesztésekkel készül a nyárra a Balatontourist

A Balatontourist továbbra is balatoni régió legnagyobb szállásadója. A cég működtetésében lévő kempinglánc 10 kempingjében négyezer kempinghellyel, 290 bungalóval, 221 mobilházzal, 71 bérelhető lakókocsival és 60 berendezett komfortos sátorral, összesen több mint 20 ezer férőhellyel várja a kempingezni vágyókat – derül ki a cég szezon előtti összegzéséből.

hirdetés

Az elmúlt évben a kempingláncban 608 ezer vendégéjszakát töltöttek el a turisták, ami a balatoni kereskedelmi szálláshelyek teljes forgalmának 10,4 százaléka, a balatoni kemping vendégéjszakák számának pedig a 73 százaléka. A vendégeik 61 százaléka belföldi, akik átlagosan 2,5 napot töltenek náluk, szemben a külföldi vendégek 4,7 napos átlagos tartózkodási idejével. Az idei szezon előtt is 20 külföldi és 6 belföldi turisztikai és kempinges vásáron népszerűsítik szolgáltatásaikat és a Balatont.

A 7 nyelven elérhető weboldaluk folyamatos megújítása és a közösségi médiában való szereplésünk mellett a közel 100 ezer példányban nyomtatott, 6 nyelven megjelenő anyagainkkal, kül– és belföldi hirdetésekkel tartják fent az érdeklődést kempingjeik iránt. Az idén továbbfejlesztik a tavaly indult online foglalási rendszerüket is, hogy a legkorszerűbb szállásfoglaló weboldalakhoz hasonló gyors és kényelmesebb szállásfoglalást biztosítsanak a vendégeiknek. A főbb külföldi küldő területeik továbbra is Németország, Hollandia, Dánia, Lengyelország, Csehország és Ausztria - írja a Balatontipp.hu

A 2019-es évben több újdonsággal, fejlesztéssel is várják a vendégeket. Ezek közül talán a legfontosabb a révfülöpi Napfény Kemping bővítése. Mivel a népszerű kemping területe egyre inkább szűknek bizonyult, ezért egy több mint 1 hektáros vízparti területtel bővítik a keleti oldalon. A tíz évre bérelt területen jelentős fejlesztéseket terveznek. Már az idei szezonra megújul a kemping gyermekmedencéje is.

Vizesblokk a Napfény Kempingben Fotó: Győrffy Árpád
Vizesblokk a Napfény Kempingben Fotó: Győrffy Árpád

A Füred Kemping és Üdülőfaluban három vizesblokkban és az uszodában végeznek felújítási munkálatokat, valamint felújított wakeboard pálya és új, családi csúszda várja Vendégeket. A beruházás része a strand felújítása is, ahol a már zajló első ütemmel térkővel burkolják a parti sétányt, felújítják a partvédőművet, új kerti bútorokat helyeznek el és parkosítanak. A Kemping aktív zónája is tovább bővül: a minigolf és a kerékpárkölcsönző mellé új, rekortán borítású, esti kivilágítással ellátott teniszpálya és streetball pálya épül.

A balatonberényi Berény Naturista Kemping 10, a Füred Kemping 6 mobilházzal bővül az idei évben. Továbbra is különös figyelmet fordítanak a kisgyermekes családokra. Két kempingjük, a Napfény Kemping Révfülöpön és a Vadvirág Kemping és Üdülőfalu Balatonszemesen kiemelt gyermekbarát kempingként üzemel. A gyermekbarát kempingek gyermekmedencével rendelkeznek, valamint a vizesblokkokban külön gyermekfürdőszoba létesült. Játszóterek és a sportolási lehetőségek széles választéka mellett ez a 2 kemping megerősített animációval is készül a családos kempingvendégek megnyerésére.

Az előfoglalások száma már most 10 százalékkal több az előző évi hasonló időszakénál, így pozitív várakozásokkal néznek a 2019-es szezon elé.

(forrás: Balatontipp.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja, a covid harmadik hulláma befolyással lesz a nyitási terveire?

Kiadónk társoldalai