hirdetés

Félezren a békák nyomában

Több mint félezer, többségében jelmezes résztvevője lesz a miskolci Kocsonyafesztivált megnyitó látványos felvonulásnak pénteken kora délután.

hirdetés

A békák futását követő menethez nyilván idén is sokan csatlakoznak majd a nézők közül, hiszen Magyarország egyik legismertebb programsorozata hagyományosan több százezer embert csábít a borsodi megyeszékhelyre.
A 13. alkalommal megrendezésre kerülő, kínálatában és ízletességében is kiemelkedő programsorozatot felvezető sokadalom Miskolcon a Városház téri Széchenyi-szobortól indul, majd a Szinva-teraszon és az Uitz Béla utcán keresztül érkezik meg az Erzsébet Fürdő mögötti Bestillo Nagyszínpadhoz. A látványos parádét Rózsa Edit, Fedor Vilmos és Veres László indítja útjára, sikerét idén is nagyszámú önkéntes szervező több hetes munkája garantálja.
A felvonulást megelőző Békafutásban a Szentpáli István Szakközépiskola és az Aschaffenburgi Szakképző Központ 3. Számú Szakiskolájának tanulói vesznek részt, hogy aztán néhány napig Magyarország Kocsonya-fővárosában mindenki jól érezze magát, és megtalálja a kedvére való programokat és falatokat is.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Az új szabályokat figyelembe véve változnak-e Önöknél az árak?

Kiadónk társoldalai